Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjak én ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
A sráccal már egy hónapja beszélünk és szinte mindig ő írt. Jó volt hogy én írtam de az kb egy 3-4 alkalom volt. Viszont rám írt egyik nap de viszont már a válaszomra nem írt semmit pedig látta. Szerintetek írjak én hogy mi van vele? Igazából nem terveztünk randizni meg semmi, a srác is és én is csak beszélgető partner vagyunk egymásnak. Szerintem tetszek neki mert mindig becézget dicsér csak valamiért nem akar kapcsolatot velem.2024. febr. 29. 21:39
11/20 anonim válasza:
"Csak az a baj hogy félek hogy szívesen fogadja e hogy írok neki mert a másik üzenetemet is csak megnézte"
Pontosan mitől félsz? Hogy kiderül, hogy nem érdekled és offol? Örülj neki, ha kiderül, legalább nyithatsz másfelé.
12/20 A kérdező kommentje:
#10 meg. De semmi többet nem írt.
2024. márc. 2. 08:45
13/20 A kérdező kommentje:
#11 valahol igaz. De nem tudom mi lehet a fejében.
2024. márc. 2. 08:46
14/20 anonim válasza:
A te fejedben mi van? Az a lényeg. Belezúgtál?
15/20 anonim válasza:
Ha nem köszöni meg az üdvözleted, akkor felejtsd el őt. Aligha akar többet tőled, mint eddig.
16/20 A kérdező kommentje:
#15 megköszönte!!!
2024. márc. 2. 20:15
17/20 A kérdező kommentje:
Most írta hogy imádlak. Ilyenkor mit írjak?
2024. márc. 2. 20:23
18/20 anonim válasza:
Írd azt: "Köszönöm, kedves vagy. Lesz vége is...?"
19/20 A kérdező kommentje:
#18 az olyan nyalizós nem? Csak azt írtam hogy puszii 😘
2024. márc. 2. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!