Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon gáz ha lány virágot...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz ha lány virágot vesz egy fiúnak?

Figyelt kérdés
Van egy legjobb fiú barátom, akinek életébe egy barátnője se volt, így Valentin napra sosem kapott semmit,így gondoltam meglepem egy száll virággal valami aranyos levéllel,de az nagyon gáz? Mert fontos nekem és szeretnék egy kis örömet okozni neki!!

febr. 5. 15:32
1 2 3 4
 31/40 anonim válasza:
37%
Ez csodálatos dolog és ajánlgassatok neki se piát, se szexet, mert undorító mind a kettő és tini kategóriában vagyunk!!!!! Én a részeges kamaszokat eléggé megtépném, amikor látom őket zülleni.
febr. 6. 09:56
 32/40 anonim válasza:
69%
A kérdező lány példaértékű jellemessége látszik a kérdésben, nagyszerű egy ilyen gondolkodásmód és vannak még kincset érő lányok, ebből az jön le nekem, felnőtt férfinek. A virág a szeretet jele, a megbecsülésé. Egy igényes, férfias fiú ezért átölelne egy lányt.
febr. 6. 10:00
 33/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!! Sokat segitetek ezzel a sok pozitív dologgal, igazán hálás vagyok!<33
febr. 6. 16:19
 34/40 anonim ***** válasza:
20%
én szánni valónak érezném magam, ha így járnék. nem elég hogy lány baráttól, de még pláne virágot. amolyan sorsfintoraként csapna le rám. virágot adni macsó úriemberek szoktak adni hős szerelmes lovagként, a virágjuknak. nem pedig a virág, a lúzer semmirekellő nyámnyiláknak. ha ennyire törődni akarsz a magánéleti lelkével inkább szeretkezzetek egy egyéjszakásat aznap. az viszont már menő lenne számára is amivel fel is lehet vágni a haverjai előtt, hogy a lány barátja így ajándkozta"szánta" meg, az ünnepnap megkoronázásával.
febr. 6. 18:53
 35/40 anonim ***** válasza:
13%

34es vagyok

most nézem a kategóriát! ha 18 alatt vagytok, ígérd meg neki, hogy segítesz összehozni őt valakivel, ne legyél ilyen konkrét, relytéjesen, és nem aznapra egy napig. játsz kerítőnőt. ha látod hogy benne lenne nyomd, ha huzza a száját így járt. nem kell erőltetni, mindenkinek az igazi a megfelelő időben jön el, lehet még nincs a megfelelő időben.

febr. 6. 19:01
 36/40 anonim ***** válasza:
78%

Olvasd el a tobbi hszt.

O nem keritono akar lenni, hanem tobbet remel a sractol.

febr. 6. 19:03
 37/40 A kérdező kommentje:
Igen pontosan, én nem azt szeretném hogy egy egyéjszakásom legyen vele, egyáltalán nem erről van szó, csak azok mellett hogy szeretnék neki lelkileg segíteni picit remélek is, ennyiről van szó!!
febr. 7. 05:41
 38/40 MNorbi99 válasza:
100%
Na mi lett végeredmény? 😘
febr. 14. 12:07
 39/40 A kérdező kommentje:
Hát ugye végül virágot vettem neki, és nagyon zavarba jött de láttam hogy rajta hogy örült neki, és én is kaptam csokit tőle🥰
febr. 17. 15:50
 40/40 anonim ***** válasza:
84%
Hát annyit mindenképpen elértél,hogy erre emlékezni fog
febr. 17. 16:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!