Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon gáz ha lány virágot...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz ha lány virágot vesz egy fiúnak?

Figyelt kérdés
Van egy legjobb fiú barátom, akinek életébe egy barátnője se volt, így Valentin napra sosem kapott semmit,így gondoltam meglepem egy száll virággal valami aranyos levéllel,de az nagyon gáz? Mert fontos nekem és szeretnék egy kis örömet okozni neki!!

febr. 5. 15:32
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
21%
Szájjal!
febr. 5. 16:35
 12/40 anonim ***** válasza:
5%
Máregyütt vagytok, vagy randira készülsz?:) úgy talan könnyebb lenne segítenünk:)
febr. 5. 16:36
 13/40 anonim ***** válasza:
32%
Mondd neki hogy szeretsz dugni
febr. 5. 16:38
 14/40 anonim ***** válasza:
62%

Csokit, barati programot.

Egyebkent tullihegitek ezt a valentin napot. En a baratnomnek sosem csak valentin napon vittel el programra vagy vettem neki viragot. Ahogy amikor nem volt senkim februar 13.an es maganyos voltam ugyanez volt 15.en is. A baratod is ugyanezt fogja erezni.

Ez nem mas mint a tomegkultura es a kereskedelem szemfenyvesztese.. jol megvezetnek titeket hogy koltsetek csak mintha nem lenne holnap.

febr. 5. 16:38
 15/40 A kérdező kommentje:
Hát oké hogy ez nem egy olyan nap, de legalább ezen a napon merek tenni valamit amit foghatok a Valentin napra, nem úgy értem hogy mifogást keresek, csak így most kicsit bátrabbnak érzem magam, baráti programra elég gyakran szoktunk menni, de ha nem is olyan programra akkor csak a parton sétálunk egyett, de randinak nem mondanám
febr. 5. 16:48
 16/40 anonim ***** válasza:
12%
Menjetek étterembe, adj neki egyedi ajándékot (pl párnát a képetekkel) vagy ha kifejezetten szeret valamit, akkor abból adj neki (pl ha az autókat, akkor valami autós dolgot)
febr. 5. 16:53
 17/40 anonim ***** válasza:
64%
De egy olcsóbb ékszert is adhatsz neki ami nem bizsu hanem pl. műbőr, apróság de szerintem nem rossz ajándék🤷🏼‍♀️
febr. 5. 16:55
 18/40 A kérdező kommentje:
Hát megfogadom ezeket köszönöm, de azért gondoltam a virágra mert az személyes de mégsem annyira mert azért nem évek óta ismerem :)))
febr. 5. 17:25
 19/40 anonim ***** válasza:
74%
Értem inkább gondolkodj mi a hobbija aztán affelé orientálódj ne virágot meg csokit vegyél már egy fiúnak, pont a fiúk szoktak virágot meg csokit venni lányoknak
febr. 5. 17:26
 20/40 A kérdező kommentje:
Értem, de az mégiscsak "apróság" és azt is tudom hogy oké lánynak szoktak ilyet adni, de szerintem aranyos gesztus lehet, de őszintén már nem tudom ://
febr. 5. 17:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!