Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz ha lány virágot vesz egy fiúnak?
Figyelt kérdés
Van egy legjobb fiú barátom, akinek életébe egy barátnője se volt, így Valentin napra sosem kapott semmit,így gondoltam meglepem egy száll virággal valami aranyos levéllel,de az nagyon gáz? Mert fontos nekem és szeretnék egy kis örömet okozni neki!!febr. 5. 15:32
21/40 anonim válasza:
Varj, te romantikusan akarod elhivni, tehat szeretnel tole valamit?
Vagy ez csak egy barati gesztus hogy ne legyen maganyos?
Mert nem ertem miert irtad hogy ezen a napon mersz tenni es rafogod a valentin napra.
Mert a kerdesed alapjan barati gesztusra gondolnek de a valaszaid alapjan inkabb tobbet remelsz es a valentin nap jo kifogas lehetne ha nem jon ossze.
22/40 A kérdező kommentje:
Hát ez ilyen isis, tehát első sorban baráti gesztus,de egy picit többet is remélek...
febr. 5. 18:43
23/40 anonim válasza:
Akkor jatssz nyilt lapokkal. Irj neki, vagy hivd fel vagy kerdezd meg szemelyesen hogy lenne e kedve veled tolteni a valentin napot.
24/40 anonim válasza:
Ha isis akkor csináljátok valami közös programot én nem vennék neki semmit max valami apró csokit amit szeret de virágot soha nem szeretnék kapni az biztos
Úgy jönne le hogy a barátnőjének néz a csaj
25/40 anonim válasza:
Én mint fiú, nagyon örülnék virágnak. Nem csak a lányok kaphatnak, én se kaptam soha, és engem bánt picit pl. Fiúk miért ne szerethetnék a virágokat? Azt tudtátok, hogy a fiúk kilencven mittudoménhány százaléka a ballagásán kap először virágot, aztán legközelebb meg a temetésén? Én bátorítalak a virág ötletével, szerintem aranyos. Ha csak barátilag szeretnél, akkor valami semlegeset vegyél neki, és esetleg húzd alá, hogy csak barátilag kapja. Esetleg kérdezd meg előtte egy természetes beszélgetés közben, hogy mi a kedvenc virága ha van, és akkor esetleg azt. Ha kicsit többet is remélsz tőle, akkor szerintem rózsával nyugodtan kísérletezhetsz
26/40 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, jó hallani hogy egy fiú mondja ezt!! Nagyon pozitív lettem tőle!!
febr. 5. 19:54
27/40 anonim válasza:
Aztán a végén elhiszi, hogy te akarsz valamit tőle...
28/40 anonim válasza:
Hat de akar.
Irta hogy elsosorban barati gesztus de igazabol tobbet remel.
Leforditom. Tobbet szeretne de fel a visszautasitastol es hogy a baratsaguk megsinyli.
29/40 anonim válasza:
25, es te mibol gondolod hogy majd orulni fog? Inkabb ne legyen kinos, ha veletlenul kinevet. Csoki a normalis
30/40 anonim válasza:
Ezt a gáz-nem gáz dolgot el kellene felejteni, és elkezdeni azt csinálni, ami szerinted helyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!