Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Meddig várjak még hogy vissza...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig várjak még hogy vissza kövessen?

Figyelt kérdés
Bekövettem a srácot mert nagyon tetszik de már vagy 3 napja követtem be de nem követett még vissza. Viszont üzenget nekem képekkel mert oda rakja a kezdőbetűmet. Most akkor mi van?

jan. 27. 12:36
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem erre a képek/kezdőbetükről kérdez rá, írj neki, hogy neked szánja vagy félre érted ? Ilyesmi. És miért csinálja.

A követés pedig, talán kövesd ki és vissza be hogy jelezze újra. De te tudod.

jan. 27. 21:52
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
De figyelj gondold végig. Ha nem ismered személyesen és nincs olyan hely, ahol muszáj lenne találkoznotok (pl suli) akkor a legtöbb amennyit veszthetsz egy követő. Ja, mégse! Tehát komolyan mondom, tudom milyen nehéz, tudom, rá kell szánnod magad, és sikerülni fog. Vagy nem, és akkor legalább nem rágódsz és csinálsz hülyét magadból.
jan. 27. 22:21
 23/27 anonim ***** válasza:
75%
Nagy valószínűséggel ismer legalább 4 lányt akinek az a kezdőbetűje mint neked.
jan. 27. 22:26
 24/27 A kérdező kommentje:
#23 érdekes, pont akkor tett ki egy olyan sztorit amikor bekövettem
jan. 27. 22:45
 25/27 anonim ***** válasza:
56%
Nem is ismer. Miért gondolod, hogy neled szól?
jan. 28. 02:33
 26/27 A kérdező kommentje:
#25 mert hetekig nem posztolt semmit, erre mikor bekövettem rá egy 6 percre ki rakta
jan. 28. 07:21
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Ugye tudod, hogy elég sok lány létezik a világon? És hogy nem csak neked van olyan kezdőbetűd
jan. 28. 08:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!