Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit jelenthet egy fiú számára, ha bekövetitek az instán és nézitek a sztoriját, de nem engedélyezitek neki, hogy ő kövessen titeket?
Elkértem egy lánytól az instáját, vagyis megkértem, hogy jelöljön. Bejelölt, ráírtam, de nem írt vissza, bekövettem én is de nem követett vissza, viszont nézem, hogy rendszeresen végignézi a storymat. Volt olyan, hogy csak az első képet látta utána átpörgette a többit, majd délután megnézte az összeset.
Tudom nagy feneket kerítek a dolognak, de mégis érdekel, hogy ezt miért csinálhatja?
Lehet ez valami kis játszma, vagy teszt, hogy inkább élőben beszélgessünk, vagy titkol előlem valamit, vagy teljesen felejtsem el, adtok nekem tanácsokat? :) köszi!
That's the game my friend.
Ez a csaj a figyelemért tart téged, és annyira nincs más dolga, hogy még a te storyd is megnézi.
Nagy cucc, mindenki volt már a te cipődben.
Valóban túl gondolod ezt az egészet.
Láthatóan nem akar tőled semmit nemhogy összebújni. Ne képzelj be magadnak olyan dolgokat amik nem is léteznek mert te fogsz pórul járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!