A Tisza-tó töltésén amin a bringakör is végigvezet miért engedélyezik az autós forgalmat?
Hát én taval ykörbetekertem, kb Örvényesnél találkoztunk egyedül autóval, abszolút nem okozott problémát, szóval én nem csinálnék belőle különösebben ügyet.
Deeee attól még ha már feljött at éma, kitiltanám az autókat onnan. Teljesen indokolatlan, hogy az utolsó méterig autóval menjenek a vízhet. A töltés majdnem végig alig eg yköpésre van a víztől, szóval nem kerül semmibe a töltés másik oldalán hagnyi az autót.
"Hát én taval ykörbetekertem, kb Örvényesnél találkoztunk egyedül autóval"
Örvényesnél?? Te nem a Balatont tekerted körbe véletlenül? Csak mert a kérdés meg a Tisza-tóról szól.
2es, Örvény egy korábban önálló falucska volt, mára már Tiszafüred része.
True, Örvény, nem Örvényes, de aki járt már arra, kétlem, hogy ezen fennakadna.
D válasz: Jó ez így, ésszel kell használni.
Sem bicajozás, sem horgászás közben nem kellene szemetelni sem.
"True, Örvény, nem Örvényes, de aki járt már arra, kétlem, hogy ezen fennakadna."
Jártam már arra, és DE, fennakadok rajta. A válaszoló Örvényest írt, az NINCS a Tisza-tónál, a Balatonnál van. Innentől kezdve fene sem tudja, hogy a válaszoló a kérdésre válaszolt-e tulajdonképpen.
A disznóólasokat nyomjad fel a halőrnek.
A gátjárási engedély jó biznisz a vízügynek.
Itt is az van, hogy a köcsög 10% miatt szív az összes többi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!