Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a kilencedikes lányok...?
Gyakszin voltunk kint most jöttünk vissza suliba ezen a héten és voltak lányok akik tetszettek eddig is de most a héten ahogy szétnéztem ezek a
9.-es lányok teljesen elvették az eszemet...Én 19 éves leszek nemsokára és nem tudom rendjén van e az hogy 15 éves lányok tetszenek meg olyan kis fiatalnak tűnnek de mégis nagyon tetszenek.
Szeretnék velük ismerkedni, de nem tudom jó néven vennék e vagy ha mégis össze jönne a szüleik jó néven vennék e...
Ha van itt 9. es csajszi az válaszolna? De bárki válaszol megköszönöm!
Voltam kilencedikes lány és beleszerettem egy évvesztes végzős srácba. Szakkörön ismerkedtem vele és utána mindig hosszasakat beszélgettünk, amíg hangszerórára kellett mennem, sőt mivel ugyanazon a településen laktunk, még néha együtt is jártunk hazafelé és sokat beszélgettünk. Jött a tavasz, rájött, hogy érettségizik és vége lett a történetnek.
Szóval, lehet, hogy egyeseknek még iesztő a négy év korkülömbség, de ez idővel már kevesebb lesz. Ha végzős vagy, akkor gondolkozz el azon, hogy ténleg van-e időd és energiád egy komolyabb párkapcsolatra. Pesze most egy 9-es lánytól ne várj atomfizikát és lesz, hogy egy-egy helyzetet túlreagálnak. Bár lehet, hogy testileg már nők, de lelkileg még tinik és a szakítás fáj.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!