Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11edikes fiú vagyok és kilencedik óta szerelmes vagyok egy lányba az osztályomból mit csináljak?
Gratulálok, engem is felülmúltál! :P
Am ha úgy látszik hogy vannak valahogy de annyira jól nem akkor mondd el neki.
Ha nagyon jól kijönnek akkor nemtudom. De ha szétmentek kezdj finoman utalni a dologra. Aztán lassacskán egyértelműsítsd.
A lányok az őszinteséget szeretik.Most kapásból nekem is az ugrott be először hogy "Hmmm,vajon ha simán csak karácsony alkalmából ráírnál,akkor tudnál e valami párbeszédet kezdeményezni vele és ha igen...bla bla..."
aztán eszembe jutott:Ne játszd meg magad.2 év hosszú idő.Itt az ideje hogy őszintén kimondd neki.
Tudom,ez körülbelül így válaszként a kérdésedre annyira kellemes mint drótkerítéssel fogatmosni,de ez a legtisztább és legcélravezetőbb út.
1.)Neked könnyebb lesz,és nem őrlöd magadatr tovább belülről
2.)Őszinte leszel azzal a lánnyal aki most is elképzelhető hogy vonzódik hozzád,de lehet hogy simán csak barát akar veled maradni.Nem tudom.A lényeg hogy őszinte leszel hozzá,és ezért ő is őszinte jelzéseket,gondolatokat fog neked válaszolni.
Ha meg nem jön össze,hát kerekerdő dombocska,ez van.Legalább megpróbáltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!