Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok egy fiúba az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bedelia Codfish kérdése:

Szerelmes vagyok egy fiúba az osztályomból, és már nagyon idegesit. Segitenétek? 15/l

Figyelt kérdés

Szóval,van egy osztálytársam,aki tetszik.Elég régóta.Voltak időszakok,amikor nagyon utáltuk egymást,de most már kezdünk újra rendben lenni.A vagy nemet azért irtam,mert nem tudom,hogy tetszem-e neki,ugyanis bámul.Sokat.

A viselkedésén sokszor nem tudok kiigazodni.Hol normális,hol meg olyan bunkó,hogy ki tudnám nyirni.Nem tudom,mit tegyek,és már nagyon zavar.

15/l

U.i.:Bocsi a regényért,a béna fogalmazásért,és a hosszú i hiányáért :D

2015. máj. 31. 20:59
 1/2 A kérdező kommentje:

Ja,és a vagy nemes rész azért van,mert a kérdés más lett volna,csak nem néztem át.Szóval,nem vagyok biztos az utálatában.

Bocsi :D

2015. máj. 31. 21:02
 2/2 anonim válasza:
Vagy nagyon érett vagy pedig tudja ,hogy igazán mi kell egy lánynak. De valszeg az első. Ha akkor bunkozik mikor kettesben vagytok es akkor jofej mikor társaságban akkor hülyít, ha az ellentéte nem biztos. Amúgy meg kérdezz rá , úgyse vele fogsz megöregedni.
2015. máj. 31. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!