Londoniak, segitenetek?
Mennyi ido seta a King's Crosstol a St. Pancras Stationig?
Ha 11.10-kor erek egyik helyre, elerem a 11.30-kor indulo vonatot a masik helyen?
Nem vagyok londoni, de jártam már arra :D A Kings Cross a St. Pancras mellett van, egy lámpa választja el egymástól, és kb 300 méter.
Viszont ha a Pancrasról Eurostarral utaznál akkor nem lesz jó az indulás előtt odaesni.
Koszonom a valaszokat.
Miert nem lenne jo indulas elott odaesni? Az odaeses mondjuk 5 percet jelent az indulas elott?
Nem tudnek hamarabb menni az a baj (illetve sokkal tobbe kerulne akkor a jegy...bevallaljam, nem tudom).
Eurostarnál indulás előtt 45 perccel kint kell lenned, mert check-in van, útlevélellenőrzéssel, csomagröntgennel, és személyi biztonsági vizsgálattal.
Szúrópróbaszerűen kivesznek a sorból és átkutatják a csomagod drog után keresve. Nekem pl kivették a hátizsákom a sorból, szétpakoltak mindent, még az esőkabátom is széthajtották, hátha van benne valami :) Végigtörölgették ilyen gézlapszerű valamivel vagy drogot vagy robbanóanyagot kerestek.
És ez időigényes, indulás előtt 10 perccel szerintem már be sem engednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!