Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan udvarolnak a cigány fiúk?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan udvarolnak a cigány fiúk?

Figyelt kérdés
Nagyon jól tudják játszani magukat, viszont a csajozás milyenek?

2024. jan. 7. 10:45
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
45%
Suttyó fasiszta vagy ám utolsókám, tudjuk
2024. ápr. 17. 16:24
 22/31 anonim ***** válasza:
53%

Kedves 20as! Azt is koszond a feminizmusnak, hogy a kedves magyar ferfitarsaid nagy resze mar nem ferfi hanem kislany!

Egy no igenis igenyli hogy helyre legyen neha rakva (nem arra celzok h usse szet az ura mielott kiforgatnal) es erre ti sajnos egyre kevesbe vagytok kepesek!

Ez a szomoru valosag! Nem a ciganyokat kell szidni, hogy kib..sszak alolatok a noket hanem magatokba nezni!

Udv egy magyar no aki szivbol utalja es karosnak tartja a feminizmus minden formajat😘

2024. ápr. 23. 18:28
 23/31 anonim ***** válasza:
24%

Hogy érted azt, hogy a férfiak kislányok?

Ja, hogy szerinted az a férfi, aki egy bunkó büdös rasszista agresszív állat?

Képzeld én liberális férfiként nem ilyen vagyok, hanem egyenrangúként kezelem anőket párkapcsolatban. Az más kérdés hogy szexnél szeretem kikötözve dugni a nőt (meg kényszerfranciáztatni) de ezt is csak a nő beleegyezésével.

2024. ápr. 23. 20:51
 24/31 anonim válasza:
0%
22-es az hogy kibasszák alólunk a nőket a cigányok, arről nem akarok vitát nyitni mert tudok az ellenoldalról is sztorit mesélni. Mint mondtam az ilyen mélyen szégyelje magát, aki hagyja egy ork belemártsa a faszát egy fehér nőbe. Utána meg megy az óbégatás hogy cigány férfi még a fogaidat is kiveri merő féltékenységből mert megteheti. Tudod ez náluk hagyomány! Az meg egyenesen téged minősít hogy ebbe belementél. Az ilyeneknek soha nem is lesz rendes kapcsolatuk. Remélem megérte!
2024. ápr. 27. 19:58
 25/31 anonim ***** válasza:
64%
Fasiszta gyöpösagyúvagy utolsó
2024. ápr. 27. 20:39
 26/31 A kérdező kommentje:
#25 így van
2024. ápr. 28. 07:59
 27/31 A kérdező kommentje:
#24 te mikbe vagy amugy?! Milyen fehér nőbe?! Ki veri a fogad?! Hát nem mindenhol van ez nehogy azt hidd. Mert ha meg tudnák az apukák hogy ezt teszi vele a férjük akkor megölné. A nagyon nagy putriban talán divat ez.
2024. ápr. 28. 08:01
 28/31 anonim ***** válasza:

23: Hogy érted azt, hogy a férfiak kislányok?

Képzeld én liberális férfiként nem ilyen vagyok, hanem egyenrangúként kezelem anőket párkapcsolatban.

🤣🤣 Pont igy ertettem kedves

24: az hagyjan, hogy valoszinulega te nodet is kib..ta alolad valamelyik cigany, valoszinuleg meg teged is elvertek mint moszkvat a hoeses, de tudod mit? Jol tettek mindkettot 😁

2024. máj. 12. 07:56
 29/31 A kérdező kommentje:
Én már nem tudom követni itt hogy mik folynak
2024. máj. 12. 07:58
 30/31 anonim ***** válasza:
Szokasos naci papucsferj hiszti, eleg gyakori jelenseg 🤣
2024. máj. 12. 08:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!