Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan udvarolnak a cigány fiúk?

Kedves 20as! Azt is koszond a feminizmusnak, hogy a kedves magyar ferfitarsaid nagy resze mar nem ferfi hanem kislany!
Egy no igenis igenyli hogy helyre legyen neha rakva (nem arra celzok h usse szet az ura mielott kiforgatnal) es erre ti sajnos egyre kevesbe vagytok kepesek!
Ez a szomoru valosag! Nem a ciganyokat kell szidni, hogy kib..sszak alolatok a noket hanem magatokba nezni!
Udv egy magyar no aki szivbol utalja es karosnak tartja a feminizmus minden formajat😘

Hogy érted azt, hogy a férfiak kislányok?
Ja, hogy szerinted az a férfi, aki egy bunkó büdös rasszista agresszív állat?
Képzeld én liberális férfiként nem ilyen vagyok, hanem egyenrangúként kezelem anőket párkapcsolatban. Az más kérdés hogy szexnél szeretem kikötözve dugni a nőt (meg kényszerfranciáztatni) de ezt is csak a nő beleegyezésével.

23: Hogy érted azt, hogy a férfiak kislányok?
Képzeld én liberális férfiként nem ilyen vagyok, hanem egyenrangúként kezelem anőket párkapcsolatban.
🤣🤣 Pont igy ertettem kedves
24: az hagyjan, hogy valoszinulega te nodet is kib..ta alolad valamelyik cigany, valoszinuleg meg teged is elvertek mint moszkvat a hoeses, de tudod mit? Jol tettek mindkettot 😁

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!