Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan udvarolnak a cigány fiúk?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan udvarolnak a cigány fiúk?

Figyelt kérdés
Nagyon jól tudják játszani magukat, viszont a csajozás milyenek?

2024. jan. 7. 10:45
1 2 3 4
 11/31 anonim válasza:
Lehet, én nyúltam bele a jóba, akikkel voltam, rendesen "fel voltak szerelve", s használni is tudták. A szeretőmnek nem nagyon volt előttem más, őt kellett tanítani, de hamar ráérzett. Őszintén, nekem jobb, mint fehér pasival, de az én vagyok... Nyilván, a puding próbája...
2024. jan. 13. 22:19
 12/31 anonim ***** válasza:

Hat nekem volt egy cigany egy magyar, az agyban mindketto jo volt, talan a cigany azert jobb mert az jobban ki tudta mutatni hogy szeret de az mar nem teljesen fugg ossze azzal hogy jo e vagy sem😂

De az teny hogy naluk nincs egyenjogusag, mondjuk en pont azt szeretem, a magyart hagytam is mert nekem tul nyugis volt (de nem jo ertelemben, hanem nagyon jatszotta hogy o sz_rik mindenbe)

2024. jan. 16. 20:28
 13/31 anonim válasza:

#12., nincs egyenjogúság, de...

Ha nem szeret, lábtörlő vagy neki. Ha szeret, istennő. Viszont nem igazán van középút...

2024. jan. 25. 08:26
 14/31 anonim ***** válasza:
1-es nem értem, miért kell a romákat így kenézni
2024. jan. 25. 12:01
 15/31 anonim ***** válasza:
24%
előveszik a kankós ,vazelinnel beinjektált rothadozó kukijukat
2024. jan. 26. 12:39
 16/31 anonim ***** válasza:
38%

Hat en kihagynam

A ciganyokat nekem volt egy cigany baratom soha tobbet aza a feltekenykedes meg megszabja hova mehetek azt hitte hogy egy targy vagyok nem kell tobb ilyen kapcsolat az biztos

2024. jan. 26. 13:13
 17/31 anonim ***** válasza:
19%

16: pedig ez bennuk a jo 😘

Tisztelni egy ilyen ferfit lehet

2024. febr. 3. 17:38
 18/31 anonim ***** válasza:
72%
En nem szeretem ha megszabjak mit csinalhatok es mit nem😀
2024. febr. 7. 10:55
 19/31 anonim ***** válasza:
0%
Pedig egy ferfinek az a dolga hogy megszabja
2024. febr. 23. 19:13
 20/31 anonim válasza:
27%
Hát gratulálok! A kommentek alapján bebízonyosodott, hogy a feminizmusnak milyen káros hatásai vannak a női nemre nézve. Mellesleg gratulálok azoknak akik hagyták hogy egy c betűs egyed belemártsa a faszotokat. Aztán meg megy a rinyálás amikor nem tudtok kilépni a kapcsolatból, mert fenyeget titeket. Nekem az egyik lányismerősöm járt így 2 év fenyegetőzés (amiből majdnem az lett hogy el akarta rabolni a gyerekét mert szült is neki) után tudta csak végleg békén hagyni az ilyen retek. Taps taps taps!
2024. ápr. 17. 16:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!