Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit kezdjek ha tetszik a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek ha tetszik a legjobb barátom?

Figyelt kérdés

Már lassacskán harmadik éve a legjobb barátom, nagyon sokat segít nekem allandóan és egy nagyon jó barát,továbbtanulni is együtt jöttünk egy iskolába,csak mi vagyunk szinte egymásnak, viszont én hülye teljesen beleszerettem egy évvel ezelött viszont ő heteró, és tudom, hogy ebből nem lehetne semmi viszont én csak egyre jobban kedvelem, nem tudom mit kezdjek,hogy elmúljanak az érzéseim iránta. (Egyébként tudja, hogy nekem más az érdeklődési köröm) Előre is szeretném kérni, hogy aki nem támogatja a melegeket inkább ne írjon semmit, nem szeretném a kritikát, nincs értelme.

16/L

jan. 6. 17:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha a legjobb barátod ős neki is te vagy a legjobb barátja akkor szerintem elmondhatod neki, de mivel ő heteró így lehet, hogy az lenne a legjobb ha elfelejtenéd az egészet, ami nem olyan könnyű viszont úgy hogy minden nap együtt vagytok.
jan. 7. 21:31
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is mond el neki ha ennyire jó barátok vagytok az őszinteség fontos. Meg úgyis tudja már hogy nálad mi a helyzet. Ha szerencséd van kiderül hogy eddig nagyon jól titkolta előled hogy milyen is :) Ha nem akkor meg kell beszélnetek a dolgokat.
jan. 12. 18:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!