Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy nem bírok magammal?
Van egy fiú akivel nagyon sokat ölelkezünk, megszokta fogni közben a fenekem és nyak puszik is vannak az ő oldaláról az én irányomban.
Én olyankor már teljesen szét folyok, már a tisztasági betét is kevés annyira fel izgulok.
Hogyan tudnék állítani magamon?
Én lány vagyok, szóval csak tudom, de köszi a mansplaining-et XD
És amúgy még lány létemre is biztosan több lánnyal voltam mint te, bár a nullánál minden több ugye.
Na mindegy, de a nyak puszi, fenék tapi is tud egy tinilányt olyan szinten izgalomba hozni, hogy ez történjen.
Nem, biszex vagyok, és nem vagyok rá büszke sem, hanem ez egy teljesen semleges tény rólam. Nem tudsz megsérteni :D
És attól még hogy ennyire nedves lesz, a közelébe sem kerül ahhoz hogy elélvezzen. Nagyon kevered a fogalmakat incelke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!