Hogy menjek pszichológushoz, ha még magammal sem bírok beszélni a problémákról?
Nem volt jó gyermekkorom, a mai napig rányomja a bélyegét az életemre. Ért egy pár trauma. A szexszel is vannak gondjaim, ami gáz mert 5 éve van párkapcsolatom. Felmenőim között is elég sok a mentális beteg.
Én mindig próbáltam ebből kitörni, pozitív vagyok és kitartó a munkámban, de sajnos érzem, hogy kezdek elfogyni. Semmi sem motivál már.
Ezt így körül írni nagyon könnyű, de hogy ezekről mélyebben beszéljek az nem menne. Igazából attól is félek, hogy a pszihológustól csak rosszabb lenne, mert elnyomva ezeket az érzéseket könnyebb élni, mint újból felhozni az összeset és gondolkozni a miért?-eken.
Volt valaki ilyen helyzetben? Félek, hogy kiderülne, van valami gondom (szorongás, depresszió), ilyen családban nőttem fel és nekem óriási csapás lenne ha engem is ezzel diagnosztizálnának.
Akkor sehogy.
Nem kötelező menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!