Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves lány és idős pasi 35 éves pasi ilyen kapcsolat tudna működni?
A nevedből ítélve gondolom te vagy a férfi.
Nem tudom mennyire kell ennyire baleknak lenni, hogy egy tinicsajnál próbálkozz aki KISKORÚ, baszki hogyan juthat eszébe bárkinek is egy ilyen. Mellesleg 19 év.... édesistenem. Gondolom a pedofília csak egy szó, a börtön meg csak egy hely.
Herby jutott eszembe rólad. Remélem a csaj szüleinek lesz annyi esze, hogy időben kapcsoljanak. Ekkora életkor egészségtelen két ember között.
Nem, mivel egy 16 éves még teljesen a szüleitől függ.
Olyan lánnyal vagy nővel aki még sosem dolgozott nem kezdenék.
Tegyük fel ha lánynak szakmája van és el kezd dolgozni 19 évesen, oké adnék esélyt.
De ha mondjuk tovább tanul és egyetemre megy, akkor 24 év lenne a minimum korhatár, és legalább dolgozott már pár hónapot az egyetem elvégzése után.
Különben túl nagy a különbség egy párkapcsolathoz
Persze hogy működhet! :)
Én 17 évesen jöttem össze az akkori 40 éves pasimmal es 3 evig egyutt voltunk. Csodás emlékeim vannak róla, néha visszavagyakozom azokra az egyszerű időkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!