Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez müködni fog? Van egy fiú (osztálytárs) elkeztünk járni mindig én irtam rá én kerestem olyan egy oldalinak éreztem de tegnap rámírt hogy szia édes most ezt mur vesem? Ennyire elfolalt hogy nem írúnk vagy mi baja?
Figyelt kérdés
2016. júl. 18. 22:06
1/6 anonim válasza:
nem értem..
''szia édes most ezt mur vesem?
2/6 A kérdező kommentje:
Bocsi fére írtam
Azt írta nekem hogy: szia édes
És én kérdezem töletek hogy ezt most mire véljem?
2016. júl. 18. 22:21
4/6 anonim válasza:
Ez nekem sok.
Hány évesek vagytok? 10-12?
5/6 A kérdező kommentje:
14 lány
14fiú
2016. júl. 19. 11:20
6/6 anonim válasza:
Na ezek szerint 14 évesen még egyikőtök se elég érett egy kapcsolathoz. Várjatok még 1-2 évet szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!