Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tud működni úgy egy kapcsolat,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tud működni úgy egy kapcsolat, ha mondjuk a lány rosszul viseli az érintéseket?

Figyelt kérdés
Többnyire nem viselem jól, ha bárki is hozzámér, pláne hosszabb időn keresztül. Ilyenek, hogy ölelés, ami tovább tart, mint pár pillanat sokszor nagyon frusztrálóak számomra, csak nagyon ritkán örülök neki.
2021. aug. 2. 13:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálam biztos hogy nem működne.
2021. aug. 2. 13:51
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Kéne a radai rossebnek olyan aki nem bírja hogyha hozzáérek.
2021. aug. 2. 14:29
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs olyan lány, aki "rosszul viseli az érintéseket", esetleg még nem találkoztál olyanokkal, akikhez kellőképpen vonzódhattál volna.
2021. aug. 2. 14:37
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha szimpatikus nekem a lány, akkor simán.
2021. aug. 2. 15:02
 5/10 anonim ***** válasza:
23%

#2 Micsoda empatikus hozzáállás...

Érdemes előre letisztázni a dolgokat. Ha szeretitek egymást, elfogadja, és idővel neked is változhat a véleményed :)

2021. aug. 2. 15:58
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálam nem működne
2021. aug. 2. 16:29
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is sokáog ilyen voltam. Aztán elkezdtem randizni egy sráccal aki tetszett és imádtam ha ő megsimogatott vagy megfogta a kezem. Más emberek érintését továbbra is útálom, de az övére még vágyom is.
2021. aug. 2. 17:13
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
7-sel egyetértve: ki kell várnod, hogy megtaláld azt, akitől majd imádod az érintést. Én férfiként sem nagyon szeretem, ha mások ölelgetnek, puszilgatnak meg ilyesmi, na de az aktuális párommal.... Az teljesen más.
2021. aug. 2. 18:32
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak azért érzel így, mert még nem találkoztál olyannal akihez igazán vonzódtál volna. Hidd el, ha megtalálod az igazit, minden érintésére vágyni fogsz !
2021. aug. 2. 20:30
 10/10 anonim ***** válasza:
67%
Fenének se kéne..
2021. aug. 8. 21:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!