Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Az érzem hogy soha nem lesz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az érzem hogy soha nem lesz feleségem Ez baj?

Figyelt kérdés

Eddig nem voltam szerelmes senkiben.

Csak egy lányban de az nagyon messze lakik nem magyarországon

És mindig rá gondolok sajnos nem tudom elkérni a elérhetöséget

Soha nem felejtem el ahogy rám mosolygott meg stb

Azt érzem hogy fölösleges élek ha ö nics

2023. nov. 12. 20:56
 1/8 A kérdező kommentje:

Nem vagyok magyar 2éve költözünk Magyarországra nagyon messze laktam

Magyarországon nicsenek jó emberek azt érzem

2023. nov. 12. 21:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az szomorú
2023. nov. 12. 23:45
 3/8 anonim ***** válasza:
53%

"Magyarországon nicsenek jó emberek azt érzem"

Akkor kérlek, költözz vissza oda, ahonnan jöttél!

2023. nov. 13. 00:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem több mint az önsajnálatnak a legszánalmasabb formája.

Az nem megoldás, hogy életed hátralévő részében egy olyan csajon fogsz keseregni aki rád mosolygott.

2023. nov. 13. 02:05
 5/8 A kérdező kommentje:

4 nekem olyan csaj kell akinek a származás és a vallása ugyanaz mint a enyém Magyarországi növel nem szeretnék össze jönni nem szeretnék okokat sorolni nem jó

Így lehet vissza költözök

2023. nov. 13. 03:11
 6/8 anonim ***** válasza:
91%

Én egyszer szexchateltem egy lánnyal (tök véletlenül alakult így, hogy mindketten elég bátrak voltunk hozzá). Mivel nem volt nagy sikerem a lányoknál, meglepődtem, hogy ő helyesnek, kedvesnek, stb. tart. Nem egy helyen éltünk, 200km távolság, az adott életkoromban áthidalhatatlannak tűnt.

Aztán ez egyszer csak megszakadt a dolog. Ő nem jött hozzám, én nem tudtam elmenni hozzá, hogy meg... érted :D És a virtuális kontakt is megszűnt, meg tán neki közben akadt valakije. Onnantól úgy éreztem, hogy elveszítettem az egyetlen lányt, akit a sors nekem szánt, mert nem léptem. Aztán évekkel később, amikor már nem epekedtem érte feleslegesen, és nem azon törtem az agyamat, hogyan szerezhetném vissza, rájöttem, hogy ez nem így van.

Átértékeltem a dolgokat, másra fordítottam az energiáimat, és észre vettem, hogy nem ő az egyetlen nő, akinek tetszem, csak nyitottabbnak kellett volna lennem a világ felé, több önbizalommal.

Szűrd le ebből a saját tapasztalataidat, mindenesetre én azt tanácsolom, ne ragadj le 1 olyan személynél, aki teljesen reménytelen, mert a saját idődet pocsékolod.

Magyarországon is vannak jó emberek, csak egyre nehezebb megtalálni, mert a "jó" emberek is úgy vannak vele, hogy itt nincsenek jó emberek, és feladják.

Iskolában mindig a nagyon szép lányok vonzottak, viszont belsőre teljesen másak volt, mint én. Ezt áthidalható különbségnek gondoltam, és nagyon-nagyon sokat csalódtam a saját hülyeségem miatt. Nyilván én nem voltam egy adonisz (extrém csúnya sem, de okozott problémát az ovis kinézetem :D), tehát elsődlegesen a belsőmmel kellett megfognom a lányokat, ami viszont ha nem egyezett, hát úgy nehéz volt.

Aztán amíg fel nem nőttem úgy igazán, és nem voltam túl rengeteg csalódáson, és nem lett egy első barátnőm huszonévesen, nem jöttem rá, hogy mégis mit rontok el.

Na mindegy, nagy kitérőt tettem :D De a lényeget érted. Ne ragadj le 1 embernél, mert sok más fog közben elmenni melletted.

2023. nov. 13. 13:04
 7/8 anonim válasza:
83%
Szerintem nem, előbb útobb majd lesz valaki akivel egy hullám hoszon vagy.
2023. nov. 13. 23:28
 8/8 anonim ***** válasza:
64%
Hát néha olyan nagyok a kulturális különbségek, hogy ez áthidalhatatlan.
2023. nov. 14. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!