Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én érzem úgy, hogy...

Csak én érzem úgy, hogy sajnos Dobrev fog győzni? Egyre többen hátrálnak ki MZP mögül, arra nem gondolva, hogy jövőre Gyurcsány feleségére a nyugdíjasokon kívül a kutya sem fog szavazni...

Figyelt kérdés

2021. okt. 10. 10:51
A kérdező szavazást indított:
Igen, szerintem MZP fog nyerni.
Nem, szerintem is Dobrev nyeri.
23 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
39%
A helyzet a következő: most Dobver nyer, elindítják 22 ben, ahol ismét tarol a Fidesz. Ennyi kb.
2021. okt. 10. 10:58
 2/11 anonim ***** válasza:
17%

A jelenlegi felállás szerint nincs esélyes kihívója Orbánnak, egyedül Karácsony és Jakab Péter voltak esélyesek, de Őket vmirt kiejtette Feró...

Nah, de ne dőljünk hátra, mert okozhat még meglepetést Feri...

2021. okt. 10. 11:01
 3/11 anonim ***** válasza:
94%
2-es: Jakab?..Na hagyjuk már..Pofázni , provokálni tud ..De a kormányzáshoz több kell....
2021. okt. 10. 11:06
 4/11 anonim ***** válasza:
47%
Az MZP-fanok felfoghatnák már, hogy az általuk gyártott legendák csak az ő rögeszméikben élnek. Karácsonyra szavaztam, nem vagyok DK-s. De tény, hogy a DK nyerte a legtöbb egyéni választókerületet az előválasztáson. Igenis átszavaznak az emberek rájuk, még ha más pártok szimpatizánsai is. Ellenben Márki-Zay-ra nagyon sok baloldali nem szavazna. Szinte minden baloldali ismerősömtől azt hallom, hogy szó sem lehet róla, hogy egy olyan listára szavazzanak, aminek ultrajobbos miniszterelnök-jelöltje van. Vannak kivételek, de ők vannak döntő kisebbségben.
2021. okt. 10. 11:09
 5/11 anonim ***** válasza:
38%

Jakab a Parlament, sőt egy ország bazári majma.

Még udvari bolondnak is gyenge eresztés lenne.

2021. okt. 10. 11:09
 6/11 anonim ***** válasza:
33%
Jakabnak előbb meg kellene tanulnia viselkedni. Esélye sincs.
2021. okt. 10. 11:10
 7/11 anonim ***** válasza:
49%

#4: Ne keverd össze az egyéni választokerületeket a listával, nem ugyanúgy szavaznak át a kettő esetében.

Másrészt ez most egy előválasztás volt, ahova a legelkötelezettebbek mentek el. A választás teljesen más, ott olyan embereket is meg kell fogni, akik nem feltétlenül akarnak mindenáron kormányváltást, ellenben a megfelelő jelölttel megszólíthatóak.

2021. okt. 10. 11:41
 8/11 anonim ***** válasza:
43%
7 Ragozod a semmit. Simán átszavaznak az emberek a DK-s jelöltekre, legyen az egy egyéni választókerület vagy maga Dobrev Klára. Márki-Zay pont nem tudja megszólítani az embereket, mert sok mindenben egyetért a fidesszel.
2021. okt. 10. 11:45
 9/11 anonim ***** válasza:
56%

#3!

Ki beszélt itt kormányzásról?

(Az más kérdés, hogy Jakabot én is teljesen alkalmatlannak látom erre és egy vitában sem lenne megfelelő partner Orbánnal szemben.)

2021. okt. 10. 11:52
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Még bármi megtörténhet addig. Meg az ellenkezője is.
2021. okt. 10. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!