Miért csak Puzsér káromkodása fáj az MSZP-t és DK-t támogató nyugdíjasoknak?
Puzsér jelöltsége kapcsán olvasom folyton, hogy jaj, de bunkó, ezért alkalmatlan, nem való a politikába. Ehhez képest Gyurcsány Feri, akit mindig védenek, hogy "igenis össze kell vele fogni, nem szabad gyurcsányozni", épp azzal lett "legendás", hogy: k**va ország, b**sza meg, elk**tuk, húzzatok a p**sába, stb. A legtrágárabb beszéddel amit valaha hallottunk. Az Orbán elleni mozgalom neve O1G, egy g**i. Egy trágárság.
Nagy Blankáért is nagyon rajongtak, aki szintén káromkodik.
Úgy látszik, hogy csak az a káromkodás fáj, amit olyan mond, aki kritizálja a Böszmét és csatlósait?
Mirol beszelunk? Ha a "nyudijasokat" igy sikerult egy kalap ala venni, akkor gondolom legalabb az 50%-tol van valami kerdoives valaszod arrol, hogy mit gondolnak.
Vagy esetleg 1-2 kiragadott pelda alapjan sikerult ezt kijelentened? Mert akkor a fideszes nyugdijasok meg ilyenek: https://www.youtube.com/watch?v=omG7wj4u6K4
2-es,hogy jön most ide a fideszes szavazó?
Elolvastad a kérdést?
Konkrétan az ellenzékről és az ellenzékhez szólt?
Vagy te olyan vagy, mint a diliházban Móricka, akinek mindenről "az" jut eszébe?
De én mikor védtem én a fideszes nyugdíjasokat? Tipikus szektás reakció, hogy rögtön a másik oldalra mutogatsz. Ha valaki az MSZPre rosszat mond, rögtön jön a vád, hogy fideszes. Ha a Fideszre mond rosszat, akkor meg libsizik.
Épp ezért van szükség Centrumra és Robira, aki mindkét tábort kritizálja.
(Egyébként nézz meg bármilyen balos oldalt a Facebookon, mindenhol 10-ből 9 ember nyugdíjas és Puzsér ellen mocskolódik.)
Nem vagyok nyugdíjas, de engem Puzsérban nem a káromkodása zavar, hanem:
1. Olyan dolgokról mond határozott véleményt, amikről fogalma nincsen.
2. Láthatóan mentálisan sérült, ezért alkalmatlan a kifinomult, kompromisszumokat is kötni képes politizálásra.
Hogy akkor konkretan is valaszoljak a kerdesedre. Az a par kommentelo, akinek Puzser karomkodasa nem tetszik, es nem tette hozza, hogy Nagy Blankae sem tetszik neki:
- vagy eliteli mindkettot, csak nem tartotta relevansnak,
- vagy elvakult, es mas szemeben a szalkat, sajatjaban a gerendat sem,
- vagy csak troll, aki a hozzad hasonlokat probalja egy adott csoport ellen hergelni
o1g = Orbán egy Gengszter csak g**i-nek jobban hangzik egyeseknél.
Ha édesanyádnak azt mondod, hogy "te büdös qva, annyira kib*tul szeretlek, mint a f*om", vajon mit fog szólni?
"Jót és jól - ebben áll a nagy titok!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!