Ellenzéki szavazóként mit gondolsz az MSZP-P, DK, Momentum közös listájáról illetve szavaznál rájuk?
Igen, szavaznék. A Fideszt eltakarìtani csak úgy lehet, ha egy ellenzék indul vele szemben. Annak nincs értelme, hogy 6 fele megoszlanak a szavazatok.. A fidesz reálisan kb 40-50%-ot kap a választásokon. Le lehetne győzni, ha 1 ellenzéki jelölt indul.
Össze kéne fogni, elvenni a fidesz 2/3-àt és újra írni a választási törvényt igazságosra.. Utána lehet külön indulni, de addig felesleges szerintem.
Momentum szavazóként annyira kiábrándított ez a dolog, hogy a Fideszre fogok szavazni.
Pont (részben) ezek ellen indult a mozgalom, ugyanaz mint a Jobbik. Feladják az elveiket a pénzért sajna, de így nem lehet választást nyerni.
Ezek után körbe néztem és rájöttem, hogy egyedül a Fidesz nem adta még fel az elveit és képviselik a magyar embereket.
Utolsó te miről beszélsz?
Összefogás nélkül lenne mindenkinek 10%a azt a Fidesz vinne minden helyet szinte.
Azt meg hogy az elveiket melyik párt adta fel ne is fitogtassuk. :)
Én nem csíptem sosem az MSZP-t
De ha ez kell hogy a fideszesek eltünjenek én bizony simán szavazok az mszp re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!