Ha MSZP-s címeres kitűzővel megyek a volt sulimba ami csontfideszes kiakadnának az ott lévők? Jó érzés lenne ha én is elégtételt vehetnék erkölcsi és politikai értelemben is azért hogy 4 évig láttam az egyház és a fidesz összefonódásának eredményét.
Ha ez nekik fontos és bírtak téged akkor maximum csalódottak lennének, hogy ennyi eszed van. De valószínűbb a hozzáállásodból ítélve, hogy eleve nem kedvelted te se a tanáraid és ők se nagyon téged így csak újabb bizonyítékot szolgáltatnál neki arra amit már eddig is gondoltak rólad.
#3 miért nem mentél valamelyik színvonalas állami iskolába akkor ha ennyire nem tetszik az egyházi suli?
(most komolyan van olyan fiatal aki MSZP-s? :D kb. 3%-ot tudnak a 18-29-es korosztályban, ennél csak a DK-t támogatja kevesebb fiatal. )
Hidd el engem Újhelyivel és a többi európai értékeket szem előtt tartó politikussal megvettek szinte. A környezetemben pedig sok fidesz ellenes szavazott az MSZP-re és én amúgy is büszke vagyok erre.
Fontolgatom is hogy Botka polgármester Úr városába költözzek mert talán már egyedül ott van szabadság ebben az országban. IGEN MSZP!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!