Ha MSZP-s címeres kitűzővel megyek a volt sulimba ami csontfideszes kiakadnának az ott lévők? Jó érzés lenne ha én is elégtételt vehetnék erkölcsi és politikai értelemben is azért hogy 4 évig láttam az egyház és a fidesz összefonódásának eredményét.
Szerintem nem oszt nem szoroz, hogy kitűzöd-e magadra vagy sem, így is tudják már a környezetedben, hogy nem vagy normális.
Amire újabb bizonyíték, hogy azt hiszed, azzal hogy kinevetteted magad, bosszút tudsz állni bárkin is.
#13 látod pont ez a baj, hogy még ha el is hisszük, hogy ők becsületesek voltak és nem számoljuk 2008 végét 2009-et akkor is csak a töredékét tudtuk a V3-as országok gazdasági növekedésének illetve azt is, hogy jelentősen nőtt az államadósság, eladtunk minden állami céget szinte amit lehetett.(vízműveket adtunk el, mert az állam rossz gazda és a francia állami vízművek vették meg, mert érdekes módon nekik megérte :D)
Most akkor szerinted mivel jobb egy becsületes kormány aki inkompetens mint egy olyan akik korruptak de cserébe régiós szinten nő a bruttó hazai össztermékünk és az államadósság is csökken?
(Szerintem azért jobb a második, mert ha őket leváltják akkor lesz mit újraosztani míg ha az inkompetensek kormányoznak akkor minden nagyon igazságosan el lesz osztva csak épp egyre kevesebből kell megéljünk)
"Hidd el engem Újhelyivel és a többi európai értékeket szem előtt tartó politikussal megvettek szinte."
Olcsón adod magad. A fideszeseknek legalább krumpli kellett. Sokkal több eszük van.
Az MSZP csak egy álbaloldali párt.
Szavazz inkább egy igazi kommunista pártra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!