Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen baja lett hirtelen a csajnak?
Osztálytárs vagyok egy csajjal akivel május óta beszélgetünk egymással rendesen is meg messen is. A nyáron kb minden második nap beszéltünk, úgy hogy egyszer én írtam egyszer ő. Bulikba mindig megölel mikor ezek végetérnek. Két hete a suliba is megölelt mikor elment hamarabb,mint én. Az utolsó buliba ,ami 3 hete volt,a fejét a vállamra tette(tartott vagy 5 percet is, csodálkoztam is).
És akkor utoljára írtam neki egy hete pont, és azóta semmi többet nem írt ő, és a suliba se volt már olyan közvetlen velem mint eddig. 2-3-szor kezdeményezett beszélgetést velem ezen a héten, ami kevés. És az érintések, egymás szurkálása és baszogatása is elmaradt, s ha valahogy próbáltam én ezeket a dolgokat úgy reagált rá hogy hamar elment tőle a kedvem.
Az is fontos hogy egyik baratom aki jól van a csaj egyik barátnőjével az mondta nekem hogy állítólag a csaj is többet akar, csak nem tudja hogy hogy. Vajon ezután kellt is volna cselekedjek? Vagy nem tudom nem akartam ilyen innen onnan hallott dolgokat akkor számba venni.
De nem tudom most mi baja lehet, mi a véleményetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!