Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ez miért van? Miért csinálja ezt a lány? Mikor meglát, vagy épp ráírok, hirtelen hátra arcot csinál ha épp valami extrémet akarna?
Figyelt kérdés
Oké, szóval, ez nagyon érdekes. Van egy 15 éves lány, én 19 vagyok. És sajnos hajlamos a ribulásra. De például volt olyan, hogy bulizni akart menni, már mondta a barátnőjének, hogy ezzel akar smárolni, azzal akar smárolni, és akkor pont megláttam őket, köszöntem nekik, hogy miújság, stb... És a lány meglátott, beszélgettünk kicsit, mintha szomorkás lett volna, elmentem, és utána kiderült, hogy összevesztek a barátnőjével, merthogy ez inkább a barátnője ötlete volt, és azt mondta a barátnője, hogy miattam mutatott neki hátraarcot... De ugyanígy volt egy instás körkérdés, hogy pontozok mindenkit, megkérdeztem, hogy mi ez, és gyorsan törölte a kérdést. Volt olyan, hogy találkozott egy sráccal, megkérdeztem, hogy mi van ezzel a gyerekkel? Azt mondja, hogy semmi, és gyorsan tiltotta... Vagy élőzött tiktokon, bementem, köszönt nekem, láttam, hogy picit szomorú lesz, megint, és gyorsan abbahagyta az élőzést, és megint csak letiltott pár arcot. Mi lehet a háttérben?2023. máj. 1. 17:07
1/3 A kérdező kommentje:
Meg úgy látom, hogy mikor beszélek vele, néha egy picit szomorú, vagy nem is tudom, milyen lesz, elgondolkodik... Szégyelli magát? Nem értem.
2023. máj. 1. 17:10
2/3 anonim válasza:
Ezt szerintem max egy pszichológus tudná elemezni.
3/3 anonim válasza:
Lehet tetszeni akar neked és láthatja hogy nem jön be nálad a "ribulása". Lehet csak barátnői miatt csinálja az egészet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!