Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Az osztálytársam a barátnője,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az osztálytársam a barátnője, és bejön nekem. Az osztálytársam kicsit kivan ezért. A fiú nagyon gyanúsan viselkedik, mindig megkérdezi mit csinálok, múltkor nagyon bámult... Lehet hogy engem akar vagyis engem IS szeret? Vagy lehet hogy IS nélkül?....

Figyelt kérdés
Viszont azt nem akarom hogy miattam szakítsanak, és azt se hogy megcsalja az osztálytársamat VELEM... Én kivárom az én időmet. Jó, titkon szurkolok hogy mielőbb szakítsanak de azért mégse lenne jó.

2023. okt. 25. 18:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem lehet letörölni. Max kitörölni tudod magadnál, hogy te ne lásd a saját kérdések között, de letörölni végleg nem tudod.
2023. nov. 5. 09:51
 12/13 A kérdező kommentje:
#11 köszi! De viszont akk mindenkit kérek hogy ehez a kérdéshez már ne írjon semmit, téma lezárva!
2023. nov. 5. 18:11
 13/13 anonim ***** válasza:
58%
Rámentél, és nem jött össze? 😄
2023. nov. 5. 18:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!