Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy tekintek a barátnőmre mintha a lányom lenne. Mit kellene tennünk ?
volt ilyen bnőm.. énn voltam a támasza.. intézkedtem neki. adott pontonn a lányoknak mi vagyunk az apafigura átvitt értelemben(meg néha szinte tényleg)főleg kamasz csajoknál meg olyan 19-21 körül. Nekem korai volt ez.. és voltak bajok ebből 19 éves voltam. előbb utóbb kiégtem kicsit ebből a folyton apuci módon babusgassam.. leellenőrizzem ilyenek.. eltávolodtunk majd szakítás.
nekem ez sok. más pasinak meg biztos nem az ő vele elvannak.
ui: első 2 faxságokat beszél.. ez átlagos dolog
de mondom meg kell húzni a határt.. nekem nem sikerült. nektek hátha
Az nem baj, ha biztos pont vagy(tok egymás) életében, de az igen, ha gyereknek érzed és egyoldalú a kapcsolat.
A lánynak pszichológusra illetve önállóságra van szüksége. Fontos, hogy fiatalon megtanuljon önálló, nem pedig érzelmileg meg máshogyan kapcsolatfüggő lenni. Ehhez egyedüllétre van szüksége, mert veled ez az apa-lánya dinamika már megszilárdult.
Valószínűleg mindketten jobban jártok, ha szakítotok. Ő kicsit önállósodik, te meg korban és érettségben hozzád illő lányt keresel. Egy picit benne lehet minden férfi-nő kapcsolatban ez a felosztás, hogy a férfi az erős támasz, biztonság, a nő a gyengédség, de mindketten gondoskodóak másképp, a maguk módján. Tehát nem lesz egyforma a két fél, de mindkettő tesz bele, és partnerek egymásnak. Ha nagyon egyenlőtlennek érzed, az nem jó jel.
Pont a szexszel lehetne legjobban kezelni. Ha az nincs tényleg az apja leszel.
Szex közben viszont lehetsz neki bármi 😉 ami izgatja (és neked is belefér).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!