Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy tekintek a barátnőmre mintha a lányom lenne. Mit kellene tennünk ?
Figyelt kérdés
Röviden : apukája sajnos meghalt, aztán később összejött velem, minden Okes volt. Viszont kezdek ra úgy tekinteni mint a lányomra, és így már nem is akarok vele lefeküdni. Szeretem őt, de kezdem úgy érezni én vagyok a biztos pont az életében, de nem mint barát,hanem apa. Ilyenkor mi a teendő ? Én 20 F ő 17 L2023. okt. 16. 10:43
11/11 anonim válasza:
Én azt mondom, hogy ha éretten kezeli az ember, be lehet tölteni egyszerre két szerepet is a másik életében. Miért ne lehetnél egyszerre a pót-apukája, és a szerelme is? NYilván ez nem azt jelenti, hogy ténylegesen az apja leszel, már csak azért sem, mert egy korosztály vagytok, de betöltheted számára azt az űrt, amit az apukája távozása hagyott. De ettől még a barátja is vagy, és ő pedig a barátnőd. Nem egy totyogó pelenkás kislány, aki épp most tanul járni, hanem egy érett, fél év múlva már felnőtt nő. Egy teljesen szokványos kapcsolatban is vannak érzelmesebb, és vannak szexuálisabb pillanatok. Egy jól működő kapcsolatban alapvető dolog, hogy vannak olyan pillanatok, amikor egymásra megbízható támaszként tekintünk, és nem a szexen jár az eszünk. De attól, hogy az egyik szerepet megéled, még nem kell a másikat is eldobni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!