Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Megfogjam a kezét?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megfogjam a kezét?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy lány barátom, nagyon jó barátok vagyunk. 5-6 hónappal ezelőtt részegen elkezdett nyitni felém, megfogta a kezemet, ölelgetett, meg is puszilt. Ekkor erre még nem voltam felkészülve, nem utasítottam el, de nem is viszonoztam. Viszont ezeknek a hatására teljesen belezúgtam. Attól tartok, hogy már nem érez úgy irántam, mint akkor. Azóta néha elég hideg hozzám, máskor viszont csodásan elbeszélgetünk, fülig ér a szája. Egy hét múlva megyünk közösen moziba, de ott lesz még pár ismerősünk is. Szerintetek megfogjam a kezét a film közben? Ő is ilyen váratlanul, hirtelen kezdeményezett felém. Vagy esetleg fatális hiba lenne, és tnkretenném a barátságunkat? Nagyon várom a válaszokat, mivel eléggé tanácstalan vagyok. Előre is köszönöm!

18/F

2023. okt. 10. 22:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
69%
Nem kell túlkombinálni a dolgot. Fogd meg a kezét de közben rá se nézz vagy kacsints egyet/mosolyogj. A lényeg hogy természetesen jöjjön a mozdulat és legyél magabiztos. Ha félénken nyúlsz oda, az lehet nem tetszene neki. Ha viszonozza okés, ha nem, akkor elhülyéskeded a dolgot. Gondolom nincs nagy önbizalmad és alapból nem vagy az a "fogdosós" fajta. Én például egyetemen simán megfogom a lányhaverok combját óra közben, vagy a kezükre teszem a kezemet. Vagy ha csoportosan beszélgetünk átkarolom őket. Sokszor kérdezték is már hogy együtt vagyunk-e, de alapból ilyen flörtölős a természetem mindenkivel. Tudom kinél meddig tudok elmenni a viselkedésük alapján. Mindez attól függ hogy alapból milyen a kapcsolatotok az adott személlyel. Ha belefér a barátságba (márpedig neki belefért az hogy ölelgetett és puszilgatott) akkor nem hánytorgatná fel ha megfogod a kezét a moziban. Ha meg igen, akkor max nevettek egy jót rajta. Nem atomfizika az ismerkedés, a visszautasítás sem a világ vége. Egy próbát mindenképp megér. Ahogy mondtam, fő a magabiztosság és nem lesz gond.
2023. okt. 11. 12:39
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok. az lemaradt hogy nagyon helyesen tetted hogy nem használtad ki a helyzetet amikor részeg volt. Abból sose sül ki jó és tönkre is tehette volna a barátságot köztetek
2023. okt. 11. 12:41
 13/15 anonim ***** válasza:
77%

Akkor jól van! :D

Igen, (jelenleg még büszkén is vállalom, hogy) szűz vagyok. Én aztán tényleg nem vagyok az a típus, aki felszed valahol egy lányt, hogy rögtön le is feküdjön vele, aztán két hét múlva már megunja és a következővel próbálkozik...Szóval nem azért vagyok szűz, mert nincs olyan lány, aki tetszene nekem vagy fordítva. De attól, hogy az vagyok - mármint szűz -, még adhatok tanácsokat; és szerintem nem adok négedes tanácsokat, de ezek szerint ez egy szubjektív kérdés...

Nézd, az, hogy te hogyan közelíted meg a lányokat, az kizárólag csak a te dolgod! De ezek szerint, ha már több tucat lánnyal voltál együtt, akkor nem nagyon lehet sikeres a módszered, mert ennyi lánynál nem nagyon lehettek tartósak ezek a szerelmi kapcsolatok - na de mindegy, ez engem ne is érdekeljen.

Ne érts félre, nem mondom azt, hogy nem szabad aktívan cselekedni, kezdeményezni, és mindig csak ki kell várni, míg maguktól alakulnak a dolgok! De nem is szabad rögtön elkapkodni a dolgokat, mert ilyenkor mindig ott van a veszély, hogy a meggondolatlanságod miatt elkövetsz valami hibát...

Én az a típus vagyok, aki nem kapkodja el a dolgokat, de nem is vár a végtelenségig, hanem inkább értelmesen és bölcsen próbál cselekedni (és ez eddig bármilyen szituációban bejött :D).

Nem kell megköszönni :) , ez természetes, hogy felajánlottam!

2023. okt. 11. 12:58
 14/15 anonim ***** válasza:

Ah, így legyen ötösöm a lottón.

Arról van szó, hogy egy lányt hogy lehet belevinni a táncba - a kérdező ezt szeretné elérni miután a lány szemében unalomba fulladt.

Neked egyetlen egyszer sem sikerült, nekem több tucatszor. Szerinted melyikünk tud jobb tanácsot adni a témában? Értem, hogy elméletben baromi jó vagy, de a gyakorlat más. Nagyon más. Olyan szinten más, hogy maguk a lányok is meglepődnek rajta, hát még a szűz fotel-tanácsadók. De sok sikert kívánok, ettől még jó embernek tűnsz, és biztosan boldoggá fogod tenni azt akire a figyelmed áldozod.

5-6 hónap után itt már szó sincs elkapkodásról. A kérdezőnek másnap cselekednie kellett volna, és elbaltázta, mert hasonlóan gondolkodott.

2023. okt. 11. 13:32
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem gondoltam volna, hogy kialakul köztünk egy komolyabb diskurzus, na de miért is ne! :D

Figyelj, ha nem tetszik neked az én hozzáállásom, akkor nem is muszáj átvenned! ;)

Hát én biztos, hogy soha nem mernék egy lányt úgy belevinni a táncba, hogy például egy kézfogás által kierőltessem vele a szerelmet! Én sokkal inkább kommunikatív módon próbálnám tisztázni a helyzetet.

Na ez az, ha tényleg az van, hogy a lány szemében unalomba fulladt, akkor aztán tényleg hiba lenne a szerelmet "erőszakkal" kikényszeríteni a lányból, mert ha ezek szerint tényleg megunta őt a lány, nem csak, hogy az esélyt egy szerelmi kapcsolatra, hanem a barátságot is teljesen tönkreteheti ezzel.

Hát hogy is sikerülhetett volna, ha még nem is akartam eddig életemben egyszer sem egy szerelmi kapcsolatot egy lánnyal xD Szóval az tény, hogy nem dicsekedhetek azzal, hogy volt tíz komoly kapcsolatom, viszont azzal dicsekedhetnék, hogy szinte az összes lánnyal akit ismerek nem csak, hogy jóban vagyok, hanem (bizalmas) baráti kapcsolatban vagyok velük; és ezektől a lányoktól én csupa pozitív visszajelzést kapok a személyiségemmel kapcsolatban és szerintem ők, akik évek óta ismernek engem, jobban meg tudnak engem ítélni, jobban meg tudják mondani, hogy milyen partner lennék egy szerelmi kapcsolatban, mint te, aki engem nem is ismer! :D

Igen, lehet, hogy sikerült neked a kezdeményezés, na de a többivel mi van? :D Eredményesen fenn is tudtad tartani a kapcsolatokat? Vagy az volt, hogy valamikor mégis meguntak téged a lányok, mert csak a kezdeményezéshez értesz, az alapvető szociális, partneri képességeid viszont hiányoztak ahhoz, hogy tartósak is legyenek a kapcsolataid?

Hát te, (tényleg nem szeretnélek megsérteni, ne érts félre!!!) aki elbukta mind a - állítólag több tucat- barátnőjét, talán inkább ne adjál tanácsokat, legfeljebb tapasztalokat oszthatsz meg velünk, hogy miben hibáztál, hogy véget ért ez az összes kapcsolat! xD

Ó, én nem csak az elméletben vagyok jó! :D Én képes vagyok arra, hogy az elméletet sikeresen alkalmazzam a gyakorlatban is - de ezt te nyilván nem tudod megítélni, mivel nem ismersz...

Köszönöm, hogy sok sikert kívánsz - rendes tőled! :) Bár én mindig azt mondom, hogy nekem nincs szükségem "sikerre", mert én tudom, hogy az csakis rajtam múlik, az én cselekvésemen, hogy mennyire leszek "sikeres"!

Amúgy természetesen te is jó embernek tűnsz, sőt nemcsak, hogy annak tűnsz, hanem az is vagy! :)

Ó, hát az biztos, hogy egy remek partner vagyok illetve leszek és hogy boldoggá fogom tenni a páromat! :D De tulajdonképpen nem csak a jövőbeli barátnőmet fogom boldoggá tenni, mert hidd el, hogy nem kell ahhoz szerelmi kapcsolat, hogy boldoggá tegyem és jót tegyek az embertársaimnak! ;)

Ebben igazad van, egy fél év elég sok idő; már kellett volna cselekednie, ha tényleg fontos neki az a lány....

De szerintem az egyáltalán nem probléma, hogy nem cselekedett azon a bizonyos napon, amikor részeg állapotban elkezdett nyitni felé a lány, mert egyrészt részegen nagyon nagy baromságokra képes az ember, másrészt meg az se kizárt, hogy csak azért nyitott felé a lány, mert részeg volt és ha nem lett volna az (részeg), talán nem is érdekelte volna a fiú.

De én is azt mondom, hogy másnap azért tisztázni lehetett volna, hogy most érez-e valamit iránta a lány vagy nem!

Szóval tényleg egy kicsit sokáig húzta ezt a dolgot - na de ez az ő dolga! :)

2023. okt. 11. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!