Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok megfogjatok a kezét buliban egy fiúnak ha?
Volt, hogy nagy volt a tömeg, hárman voltunk, egyik barátnőm és az én kezemet fogta, én a srácét, mert amúgy bizton elhagyjuk egymást.
Miért lenne ez szenvedés? És ha az, akkor nekem honnan kéne tudnom?
18/L
Hallod, milyen szenvedésről beszélsz te istnenem xdddd
Miért ne foghatná meg egy lány a kezed? Ennyire idegen számodra a testi kontaktus? Nekem is van hogy megfogják lány barátaim a kezem, vagy ha esetleg vezetnem kell őket akkor gond nélkül én is az övékét.
De jézusúristen mi van veled xdd
Szóval szerinted valaki kezét megfogni (bármi miatt) és tapizni egy lány fenekét ugyanaz. Hm. A helyedben nem aggódnék, kétlem, hogy tolonganak az emberek, hogy közelebb kerüljenek hozzád.
Amúgy szerinted a kézfogás az homokos dolog?
18/L
4-es vagyok. Öcsém, 18 éves hetero férfi vagyok, milyen alapon is byzizol te most le engem??
Hogy nevezheted te magadat hetero férfinak, amikor megsértődsz a kritikán?
Buliban senki sem érzi közeledésnek ha megfogják a kezét (mármint ellenkező neműek és lányok egymás között), legalábbis nem olyan közeledésnek, amire te gondolsz.
Mióta ugyanaz megfogni valakinek a kezét, és a seggét? A lányoknak a fenekükön, neked meg a tenyereden van a segged vagy mi a fszom? xdddd
És ahogy a 6-os mondja, akkor kezet fogni homokos dolog?:D
Ha felteszel egy kérdést, és nem azt a választ kapod amit akarsz, akkor egyáltalán minek teszed fel a kérdést? Valami súlyos bajod lehet, vagy csak nagyon fiatal vagy még.
Nem értem mire fel ez az überkonzervatív világnézet.
Egész egyszerűen bizonyos emberek több testi kontaktust igényelnek (és ezért létesítenek is) mint mások.
Alapból megfigyelhető, hogy a férfiaknak alacsonyabb az igényük testi kontaktus terén, éppen ezért nem ölelgetik egymást a férfi barátok, csak nagyon kivételes esetekben (de ez kulturánként is eltérő, pl. a mediterrán újlatin népeknél a férfiak is ölelgetik egymást, ezt láttam és tapasztaltam, először nekem is nagyon furcsa volt és enyhén kellemetlen).
A nők meg szinte mind sokkal kevésbé távolságtartók, és jobban igénylik a testi kontaktust, itt van olyan aki már-már túlzásba viszi.
Az én tapasztalatom szerint, ilyen egyszerű érintkezésekből sosem érdemes következtetést levonni. Egyszerűen hülyeség, mert nagyon eltérő ez mindenkinél.
Egyébként meg ha ennyire vérig sértve érzed magad azért, mert egy nő hozzád ért, mért nem vágtad szájba vagy törted el a kezét? Olyan undorral és haraggal írod le ezt, hogy simán kinézném belőled, hogy egy nőre kezet emelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!