Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfogjam a kezét?
Sziasztok!
Van egy lány barátom, nagyon jó barátok vagyunk. 5-6 hónappal ezelőtt részegen elkezdett nyitni felém, megfogta a kezemet, ölelgetett, meg is puszilt. Ekkor erre még nem voltam felkészülve, nem utasítottam el, de nem is viszonoztam. Viszont ezeknek a hatására teljesen belezúgtam. Attól tartok, hogy már nem érez úgy irántam, mint akkor. Azóta néha elég hideg hozzám, máskor viszont csodásan elbeszélgetünk, fülig ér a szája. Egy hét múlva megyünk közösen moziba, de ott lesz még pár ismerősünk is. Szerintetek megfogjam a kezét a film közben? Ő is ilyen váratlanul, hirtelen kezdeményezett felém. Vagy esetleg fatális hiba lenne, és tnkretenném a barátságunkat? Nagyon várom a válaszokat, mivel eléggé tanácstalan vagyok. Előre is köszönöm!
18/F
Bro.... 5-6 hónap???
Egy átlagos fiatal lányra akkora a kereslet, hogy 5-6 nap alatt lecserélődik az udvarlói garnitúra, és szerintem normális, testi-lelki igényekkel rendelkező ember ha 5-6 hét alatt nem sül ki valami egy kapcsolatból, akkor eltemeti. Persze elő lehet ásni, de azért az nem elegáns.
5-6 hónapja kellett volna másnap ocsúdnod, hogy mulya voltál, és egy nedves punci miattad maradt magányos egy éjszakára. Aztán kapcsolva a megfelelő sebességre, elhívni 2-3 napon belül kettesben talizni. Ez akkor lett volna a legjobb. A következő legjobb alkalom most van. És nem mozis bénázás kell, hanem férfiként viselkedni, elhívni, és lépni felé. De azóta már valszleg hússzor megtette más. A 18 körüli lányok, pláne egy olyan aki ittasan nyomul ha viszket neki, brutálisan aktív szexuális életet élnek. A tempódon változtatni kell, ha akarsz valamit.
Szia! :)
Persze, megértem, hogy bizonytalan vagy azzal kapcsán, hogy meg-e merjed fogni a kezét vagy nem!
Én azt mondom, hogy ha tényleg azt mondod, hogy jóban vagytok, akkor megérhet egy próbát, mert ha egyszer már ő is kezdeményezett és tetszettél neki, és egészen a mai napig jól elvagytok satöbbi, akkor nem kizárt, hogy örülne is annak, hogyha megfognád a kezét! De ugye azt írtad, hogy néha elég hideg hozzád...szóval fennáll annak a veszélye, hogy pont akkor (a moziban) is olyan "hideg" hangulatban lesz és ha akkor megfognád a kezét, akkor tényleg lehet, hogy ez egy fatális hiba lenne és teljesen tönkretennéd a barátságot is ezzel a kézfogással.
Szóval lehet, hogy az lenne a legjobb, hogyha a biztonság kedvéért nem fogod meg csak úgy előjel nélkül a kezét, hanem inkább pl a mimikáddal próbálod a figyelmét felkelteni; hidd el, nem buták a lányok, ők azt észreveszik, hogy mit akarhat a fiú tőle! xD De ehhez nyilván olyan mimikát kell mutatnod és talán olyanokat is kell mondanod, hogy kapcsoljon is a lány, hogy pontosan mire is készülsz.
De az is egy opció ,hogy őszintén megkérdezed tőle, hogy mit érez irántad. Mert így tényleg kiderülne, hogy lenne egyáltalán értelme komolyabban foglalkozni vele, mármint a lánnyal, vagy nem!
De végül is ez csak a te döntésed, hogy hogyan fogsz cselekedni!
Hogy ha tényleg megpróbálod, akkor nagyon remélem, hogy sikered lesz! :)
Amúgy majd megírhatnád - mivel ez most tényleg érdekel :D -, hogy végül is, hogy döntöttél és adott esetben hogyan reagált a lány!
Szintén 18/F :)
(Amúgy ha van még valamilyen konkrét kérdésed és/vagy tanácsokat kérsz, nyugodtan bármikor rám írhatsz; én szerintem elég jól tudok - érdemi - tanácsokat adni, mivel szerintem eléggé értek az emberekhez; és pont ezért szeretek is embertársaimnak segíteni, tanácsokat adni :D )
És hány 18 koruli lanyt hoditottal meg eddig?
Szó sincs irigységről. Simán csak kiváncsi voltam, hogy szüzen osztod-e a negédes tanácsokat. Azért mert én is több tucat lánynál ugrottam meg azt a lécet amit a kérdezőnek 5-6 hónap alatt nem volt bátorsága, és én abszolút nem így közelítem a kérdést, mint te. De biztosan ennek a lassú langyos víz partot most stratégiának is van létjogosultsága. Az iskolai elkísérést kihagynám, köszönöm a lehetőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!