Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Kiábrándító ha ismerkedéskor...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiábrándító ha ismerkedéskor gyakorlatilag mindent nektek kell csinálnotok?? (Fiúk véleményére lennék elsősorban kíváncsi)

Figyelt kérdés
(Úgy értem mindenfajta kezdeményezést stb). Milyen esetben "vállalnátok be" ezt mégis?

2023. okt. 7. 17:24
1 2
 11/16 Senior Séf ***** válasza:
89%
Nem. Az életben csak annak van igazán értéke, amiért/akiért a pokol kénköves bugyrait is meg kellett járni. Ami simán az öledbe hullik, az csak értéktelen lom.
2023. okt. 8. 17:16
 12/16 anonim ***** válasza:
28%
Az a kiábrándító, hogy milyen sok fiú milyen kis hópihe...
2023. okt. 9. 22:33
 13/16 anonim ***** válasza:
70%

Én sajnos olyan típus vagyok, aki tart tőle, hogy kezdeményezzen.

És ez rengeteg élethelyzetben így van,

2023. dec. 18. 18:55
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

"olyan típus vagyok, aki tart tőle, hogy kezdeményezzen. És ez rengeteg élethelyzetben így van"

Mert még nem nőttél fel. Majd egyre inkább kinövöd.

2023. dec. 18. 19:01
 15/16 anonim ***** válasza:

14-es!

Sajnos mindig is így volt.(főleg 5-es köröm óta, S az sem ma volt).

2023. dec. 22. 09:53
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy eddig mindig így volt, nem jelenti azt, hogy mindig így is marad. Csak rajtad múlik. Nem kell, hogy egyből mindenben kezdeményező legyél, de indulj el arrafelé. Válassz ki egy pici dolgot, és lépd meg még ma: te döntsd el, hogy mikor mész vásárolni, ne más döntse el helyetted, te döntsd el, hogy melyik boltba menjetek vásárolni, ne bízd másra, hogy mekkora karácsonyfát vegyetek, hanem döntsd el te, stb. Csak egy ilyesmit találj ki magadnak mára. Holnapra majd kettőt, stb. :)
2023. dec. 22. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!