Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon kiábrándító az ha nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kiábrándító az ha nem merek kezdeményezni?

Figyelt kérdés

Van egy lány akit nagyon megszerettem és nagyon tetszik. És ő is szeret engem. Mások is mondják hogy odáig van értem. De nem voltunk még olyan helyzetben hogy megpuszilhassam, pedig már nagyon szeretném.

Ez nagyon kiábrándító szerintetek?

19 éves a lány.

2019. szept. 4. 12:32
 1/3 anonim válasza:
100%

Kiábrándítónak egyáltalán nem mondanám, viszont ha annyira nagyon vágysz arra a puszira, próbáld elhivni talizni, de csak ketten legyetek.

Mondjuk üljetek be egy cukrászdaba vagy csak setaljatok, beszelgessetek.

Akárhogy alakul, nyugodtan irj privátban és szivesen segitek ha szeretned!☺️

2019. szept. 4. 12:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Majdnem írtam, hogy nem tudom, hogyan működik ez két lánynál, aztán rájöttem, hogy basszus, majdnem 3 hónapig jártam egy lánnyal! :D:D:D:D:D

Nálunk úgy volt, hogy akkor voltam kb 18, ő meg pár hónappal volt idősebb nálam. Én full azt hittem, hogy heteró vagyok, de az a csaj, anyukám... Hát beszarsz. :D Tapasztaltabb volt, ő hívogatott el, hogy találkozzunk, és többnyire ő is írt rám, tehát kvázi ő "szedett fel", de mindig én kezdeményeztem a fizikai kontaktust (apró simik, puszi, ölelés, kézfogás, stb). Ez ilyen adok-kapok dolog szerintem.

Kiábrándítónak nem kiábrándító, csak ha már nagyon régóta van húzva, és nem tudod, hogy most akkor miért nem csinálja a másik.

Szerintem ne húzd, tedd meg! Vagy mondd el, hogy már régóta szeretnéd, csak nem mered... És lehet, hogy akkor ő teszi meg. Lehet, hogy érzi rajtad a bizonytalanságot, és azért nem meri... Take it easy! :D

22/L

2019. szept. 4. 13:27
 3/3 anonim válasza:

Szia! Szerintem egyáltalán nem az, csak tényleg jobb, mint ahogyan felettem írták, hogy hamar túl kell esned rajta. Bár azt nem tudjuk, hogy közel laktok- e egymáshoz, vagy azért nem sikerül, mert messze vagytok egymástól.

Én például megálmodtam, hogy hogyan tervezek kezdeményezni a páromnak, nem tudom hogy te esetleg szoktál-e álmodni róla, vagy az ilyen jelenetekről, mert az nagy segítség lehet. :)

Írj, ha szeretnél!

2019. szept. 4. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!