Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Őszintén ezek kiábrándítóak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén ezek kiábrándítóak egy lányban?

Figyelt kérdés

Szerintetek kiábrándító ha magas egy lány? (170-180+) illetve az ha hullámos/göndör haja van?

Én 175-6cm magas vagyok és szőke, hosszú hullámos hajam van de az eddigi tapasztalataim szerint a fiúk inkább az alacsonyabb, egyenes hajú lányokat szeretik. Legalább is nekem ez jött le tekintve, hogy eddig az összes fiú akivel bármi dolgom is volt mind megjegyezte, hogy milyen magas vagyok, sőt volt amelyik konkrétan beszólogatott miatta.. mintha random nem is tudom összemehetnék 10 cmt (bár amúgy így is magasabb volt nálam szóval nem igazán értem) illetve eddig 1 fiú kivételével az összes az egyenes hajat preferálta, amivel alapból nem is lenne gond egészen addig amíg el nem kezdenek megjegyzéseket tenni a hullámos hajamra, valamint folyamatosan azt hajtogatják, hogy vasalhatnám többet a hajamat mert az szebb.

Rossz embereket találtam csak vagy úgy általánosságban ez így van?

2022. jún. 29. 21:40
1 2
 1/19 Pomazi73 ***** válasza:
91%
Szerintem ezek gyerekek még hozzád. Szeretem a gö dör hajat. Jó beletúrni. Magas vagy de ez nem gáz. Nem kiugróan magas
2022. jún. 29. 21:53
 2/19 anonim ***** válasza:
92%

tiszta hülyeség ez a vasalásmánia...

Mit nem adnék, ha hullámos v. göndör hajam lehetne! :)

2022. jún. 29. 21:59
 3/19 anonim ***** válasza:
22%
Aki privit írt: 63 N vagyok. ÍGy is akarsz velem csevegni? :-DDD
2022. jún. 29. 22:02
 4/19 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem vonzó.

Ha nem lennén kapcsolatban, most randit kérnék. :$

2022. jún. 29. 22:26
 5/19 A kérdező kommentje:
Ohha:D
2022. jún. 29. 22:30
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

A magas az nagyon is jó.

Nekem az egyemes haj jobban tetszik, de ez csak egy vélemény. Majd lesz olyan akinek te vagy a tökéletes.

2022. jún. 29. 23:14
 7/19 nemaRendőrség ***** válasza:
87%

Nem akarlak elszomorítani, de alacsony lennél nekem.

Feleségem 182, tökéletes magasság hozzám.

Viszont én is cukkolom azért mert magas, nincsen benne semmi bántó dolog a részemről

2022. jún. 30. 07:17
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy írod, már több sraccal volt dolgod. Biztos nem jutottál volna el idáig sem velük, ha nem jöttél volna be nekik. A 175-6 nem durva, a hajaddal sincs semmi gond, ne idegesítsd magad ilyesmivel.
2022. jún. 30. 07:51
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez a magasság teljesen jó. Én 179-180centi vagyok. A szőke hosszú hajat imádom,az hogy meg még hullámos is a hajad csak plusz pont. Imádok beletúrni és a hullámos haj nem lapul le. Egyébként milyen hosszú a hajad?
2022. jún. 30. 08:41
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Csak pár éretlen gyereket fogtál ki.
2022. jún. 30. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!