Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért pont mindig őt?!
Tudom hogy hülyeségnek hangzik ez az egész, de én már beleőrültem.
Random elkezdtem álmodni egy srácról akivel egy suliban járok, a semmiből csak úgy pont róla kezdtem el álmondni, és nem egy alkalommal, hanem több. Akárhányszor elfelejtem a srácot, akkor mindig elkezdek róla álmodni hogy ketten vagyunk, de nem tudom miért. Egyik barátnőmnek elmeséltem, ő azt mondta hogy a tudatalattim folyton rá akar engem emlékeztetni, akkor nem hitem el, de most már mindenben hiszek, de még mindig nem értem hogy miért pont ő??????
Valaki segítsen mert én már teljesen kivagyok ettől
Szerintem beszélj a sráccal.
Legrosszabb esetben elutasít viszont akkor már nem lesz meg az a vonzalom iránta.
Ugyanez volt velem is 😂
Csak én egy lányról álmodtam,az a fura hogy előtte nem is gondoltam rá meg semmi, aztán felébredtem és rájöttem hogy tetszik :D fura ez..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!