Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác a suliba és mindig a fenekemet fogdossa és ölelget és azt mondja tetszek neki de én ezt nem hiszem el mert elég megnő a suliba és miért pont belém lenne? Szerintetek?
Figyelt kérdés
2019. máj. 4. 15:35
1/16 anonim válasza:
Hát nem az eszed miatt, az már biztos.
2/16 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy
2019. máj. 4. 15:48
3/16 anonim válasza:
Kitudja lehet a bánya rémekre bukik. Nem tudjuk, mert nem ismerünk, és nem mondtál semmit magadról.
4/16 A kérdező kommentje:
Mit kellet volna mondanom magamról?
2019. máj. 4. 15:58
5/16 anonim válasza:
És miért hagyod? Nekem egyszer nyúltak alám, kapott olyat, hogy többet nem jutott eszébe sem. Ha hagyod, vagy gyenge jellemnek tart vagy egy hülye kis ribinek. Persze, hogy tetszik neki.. de nem te, hanem a szitu, hogy lehet kit fogdosni. Két maflás után nem.fog, és lehet még nőni is fogsz a szemében.
6/16 anonim válasza:
Példáúl azt, hogy miért tetszenél neki, istenem mondom én nem az eszed miatt tetszel neki.
7/16 A kérdező kommentje:
5-os válaszoló köszönöm lehet megfogadom mert többen is ezt csinálják és lehet pofon kéne az összeset vágni
2019. máj. 4. 16:05
8/16 anonim válasza:
Többen is?? Pofon az összesnek. Legyél kemény mert rádszállnak, kihasználnak és a többi lány is utálni fog. Ha nem használ nyugodtan jelezd a tanárnak is. Időben kell őket leállítani mert utána már eldurvulnak.
9/16 A kérdező kommentje:
6-os köszönöm
Most akkor nincs rá esély hogy tetszem neki?
2019. máj. 4. 16:28
10/16 A kérdező kommentje:
Bocsi nem 6-os hanem 8-as koszii
2019. máj. 4. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!