Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos a lányok nektek egy fiú magassága?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nagyon zavar hogy 16 évesen 167 cm vagyok . És nem merek kezdeményezni ezért is.2023. okt. 2. 20:14
1/7 anonim válasza:
Én 16 évesen vagyok 173,5 cm és nem számítok a magasabbak közé. Még bőven tudsz nőni de ha nem ezzel foglalkozol hogy milyen magas vagy akkor hamar fogsz egy olyan lányt találni aki nem csak a külsőd miatt szeret.
2/7 anonim válasza:
A végén mindig a vicces srácok nyernek ;)
3/7 anonim válasza:
Valakinek fontos, valakinek nem, sajnos ez nincs ráírva az emberekre. Viszont azt kötve hiszem, hogy a saját korosztályodban ne lenne olyan lány, aki tetszene és alacsonyabb is nálad.
4/7 Almira válasza:
A lányok szeretik általában a magas sracokat, azonban lehet egy alacsonyabb fiúnak is jó személyisége, humora, kisugárzása, amivel kitűnhet.
Ami szerintem fontos, hogy te fogadd el magad, úgy ahogy vagy. A magabiztosság egy olyan elem, ami nagyon vonzó tud lenni.
És ahogy már írták előttem, még bőven növekedhet a magasságod!
5/7 anonim válasza:
Short kingek légyszi maradjatok mindig picik 🙏
Egy átlag lánynál te még mindig magasabb vagy, innentől szerintem normális ember nem offolna ki csak magasság miatt. Építgesd szépen a személyiségedet/figyelj oda a külsődre és minden okés lesz. Számomra például nagyon vonzó tud lenni, ha valaki a testmagasságától függetlenül is magabiztos. :)
6/7 anonim válasza:
Nem számít hogy mekkora vagy csak az hogy mekkora!
7/7 anonim válasza:
Én akkor mit szóljak 18 évesen 162cm? A mai világban a gender woke hülyeség miatt sokkal nehezebb párt találni, én akkor 15 évesen szerelmes voltam egy lányban, de neki nem kellettem, és most fogd meg a széked akkor 149 cm voltam ő ilyen 151 körül, de neki egy 180+ pasija lett, az ilyenre azt mondom hogy WTF
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!