Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tegyek ti mit tenétek az én szemszögémből?
Pfff hat hol is kezdjem…
Van egy lány akit meg ismertem 4 hónappal ezelőtt először nem terveztem komolyra vele hogy őszinte legyek de lassan lassan kezded velem sodródni az ár, idáig nem voltak viták, csak engem nagyon zavar a múltja és nem tudom elviselni hogy már hozza ért valaki és ugyan azokat csináltak amiket mi együtt, és ugye mikor meg történt az első dolog köztünk annak kb 3 hónapja és kerdeztem hogy utoljára mikor csinálta s azt mondta hat kb úgy 4 hónapja az exével de úgy hogy már szakítottak s az exenek barátnője volt s ez látta hogy rosszul eset nekem és azután próbált magyarázkodni meg beszéltük ezt ezen túl léptünk, de tegnap este szó szót hozott ki kérdezősködtem s el magyarázta hogy hogyan történt ugye osztálytársa az exe ki ránduláson voltak s ki randulas után mikor haza értek a blokk legfelső szintjén erkéjen dugta meg és ez szarul eset nagyon meg utaltam a csajt
Semmi kozod nincs ahhoz, hogy mit csinalt elotted.
Dolgozz magadon! Igy nem lesznek hosszutavu kapcsolataid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!