Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogyan értelmezzem, az én szemszögemből ez pozitív?
Figyelt kérdés
van egy srac akiert oda vagyok. es snapen neha kuldok streaket neki rolam meg minden. egy ideje sokkal gyorsabban nezi meg, es! nevnapjan ejfelkor felkoszontottem xd es masnap eppen tizmillioszoros nap volt. es o nem olyan tipus ugyan de kuldott nekem egy kepet egy selferol amin o volt rajza az almos fejevel, es latszott hogy nem streak es a baratnomnek nem kuldte el. szoval, a kerdes lenyege (azutan tapasztaltam meg dolgokat) bejohetek e neki?2021. márc. 5. 23:55
1/3 anonim válasza:
Hűha, ebből még barmi lehet, de ne te kaparj már: ha tálcán kínálod neki a lehetőséget, tényleg csak egy agyhalott nem él vele. Ha önszántából választ téged, akkor nem kell ilyeneken gondolkodnod.
Amúgy szerintem ja, simán lehet hogy felfigyelt rád:)
2/3 anonim válasza:
fogalmam sincs de hasonlo cipoben jarok 😅 ha gondolod irj ram aztan segithetunk egymasnak ha ilyenek vannak hogy elorebb legyunk
3/3 anonim válasza:
Bejössz neki igen. Legyél jofej és kommunikatív vele. (márha te is érzel valamit iránta :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!