Ti mit gondoltok a lakásvásárlásról az én szemszögemből nézve?
Szóval még elég fiatal vagyok (25). Mióta építgetem a karrierem, nagyon sokszor motivált/fordult meg a fejemben, hogyha "elérem az X forint havi jövedelmet", akkor szeretnék venni egy saját lakást a fővárosban, ami már csak az enyém, nem kell rajta lakótárssal/szobatárssal osztoznom, a saját ízlésem szerint rendezhetem, lehet kutyám, stb. (Mióta dolgozom albérletben élek, előtte otthon vidéken a családdal.) Na ezt most elértem (nem szeretnék összegekkel dobálózni, de akkor is jól élnék, ha közben fizetném a havi 100-150k lakáshitelt).
Viszont a lakásvásárlás egy hatalmas dolog. Sosem köteleztem el magam így, sem kapcsolat sem semmi terén. És kicsit tartok tőle (vagyis nagyon tartok, de épp annyira jó érzés belegondolni abba az opcióba hogy van egy saját házam amit szeretek).
Ilyen gondolatok bolygatnak például hogy mi van, ha hirtelen meggondolom magam és ki akarok menni külföldre (bár kétlem hogy ilyesmi előfordulna, mert ha akartam volna, szerintem már megtehettem volna), meg hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!