Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, ti hogyan reagálnátok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hogyan reagálnátok ha egy fiú a szemetekbe mondaná, hogy ti vagytok a legszebbek a világon?

Figyelt kérdés
Igazából nem hiszem hogy érezne irántam sok mindent ezért nincs mit veszíteni. Esetleg egy bulin, vagy valami kissé alkoholmámoros környezetben az a terv, hogy kerek-perec a szemébe mondom, hogy szerintem ő a legszebb lány a világon, persze nem a semmiből, kicsit felépíteni, nem tudom mire számítsak. Vagy ez nem a legjobb ötlet?

2023. szept. 20. 21:28
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok simp, nem üldözöm esélytelenül, csak magamba élem ki ezt a dolgot, önbizalmam az van, csak eddig nem igazán volt lehetőségem hogy elmondjam több okból. De köszönöm a válaszokat.
2023. szept. 21. 10:59
 12/19 NTBS ***** válasza:
100%
Szerintem több reakció lehet.
2023. szept. 21. 11:48
 13/19 anonim ***** válasza:
64%
#3 Miért kellene zavarbajönnie, ha normális? Az miért nem normális, ha nevet ezen? Azért elég viktoriánuskori elvárás, hogy a lány a leggázabb bóktól is kötelezően zavarbajöjjön, pironkodjon lesütött szemmel, különben nem normális. :D Amit a kérdező írt az nem egy jóleső bók, hanem egy incel/simp kétségbeesett vergődése. Egy normális, épeszű lány otthagyná vagy képenröhögné.
2023. szept. 21. 12:42
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

aha, szóval nálatok az a normális ha megalázzuk és kinevetjük a másikat. hogy még az a halvány csepp önbizalma is elszálljon, és egy depressziós magányos lélek legyen aki aztán felvágja az ereit és ha segitséget kér mégegyszer bele rúgtok hadd csinálja.

a fiuk többsége nem viselkedik igy a lányokkal-

2023. szept. 21. 12:51
 15/19 A kérdező kommentje:
13, Mostmár hirtelen incel is lettem? XD. Jólvan Petike
2023. szept. 21. 14:11
 16/19 A kérdező kommentje:
Vagy téged egyszer ilyen csúnyán lekoptattak és arconröhögtek és ezért mindenki más rohadjon meg? Azért ilyen durván fröcsögni valakiről akit nem is ismersz nem semmi.
2023. szept. 21. 14:25
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha most látod először, akkor kinevet és elmondja a barátnőinek, hadd röhögjenek ők is. Ha már párszor randevúztatok, akkor bizonyára jól esik neki a bók. Ne hamarkodd el. Legfeljebb azzal kezdjed, hogy régóta látod őt, most rászántad magad, hogy megszólítsd és említsd meg a szépségét, de ezt sem anygon ajánlom
2023. szept. 21. 15:29
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

hát én nem tudom, fiu vagyok de ha random egy lány oda jönne és kedveskedne velem, és azt mondaná hogy én vagyok a legszebb a világon. nekem nagyon is jol esne, akkor is ha nem az esetem a lány

17es válaszolónak, nem minden lánynak egyforma személyisége hogy ezt tegye első találkozáskor. nem tudhatod hogy milyen személyiség, lehet hogy egy bunko paraszt. de az is lehet hogy egy kedves udvarias cuki lány.

2023. szept. 21. 17:39
 19/19 anonim válasza:

én csak mondanám neki, hogy cool szerintem meg ő: és megmutatnám neki, szerintem ki a legszebb xd

(ptsd napló youtube csatorna készítője, szerintem ő a legszebb nő)

2023. nov. 18. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!