Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogyan reagálnátok ha egy fiú a szemetekbe mondaná, hogy ti vagytok a legszebbek a világon?
aha, szóval nálatok az a normális ha megalázzuk és kinevetjük a másikat. hogy még az a halvány csepp önbizalma is elszálljon, és egy depressziós magányos lélek legyen aki aztán felvágja az ereit és ha segitséget kér mégegyszer bele rúgtok hadd csinálja.
a fiuk többsége nem viselkedik igy a lányokkal-
hát én nem tudom, fiu vagyok de ha random egy lány oda jönne és kedveskedne velem, és azt mondaná hogy én vagyok a legszebb a világon. nekem nagyon is jol esne, akkor is ha nem az esetem a lány
17es válaszolónak, nem minden lánynak egyforma személyisége hogy ezt tegye első találkozáskor. nem tudhatod hogy milyen személyiség, lehet hogy egy bunko paraszt. de az is lehet hogy egy kedves udvarias cuki lány.
én csak mondanám neki, hogy cool szerintem meg ő: és megmutatnám neki, szerintem ki a legszebb xd
(ptsd napló youtube csatorna készítője, szerintem ő a legszebb nő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!