Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bejöhetek a csajnak?
Figyelt kérdés
Pár napja egy szép lány barátkozott velem, és összebarátkoztunk. Sokszor mosolyogva beszélt hozzám, mondogatta hogy szép vagyok, meg hogy a nevem is milyen szép, tehát csak dicsért. Na de itt van a csavar, észrevettem hogy kicsivel később egy másik sráccal is dumálgat. Másnap a sráchoz egyből odament az egyik óra után és köszönt neki még beszélt vele. Én csak pár méterre voltam tőlük (úgy 10-15) szóval látott valószínűleg de hozzám már nem jött oda. Nem értem a szituációt hogy mi lehet :/.2023. szept. 14. 18:33
11/12 anonim válasza:
ugyanazt gondolom amit irtam a 8as valaszomban, es azert, mert en tinikre ertettem es ertem. mostsmar remelem te is tudni fogod ertemezni igy az en velemenyemet is
azt megertem ha 30-40es korban mar nem ilyenek a ferfiak es eleg nekik a feleseguk, de 20 alatt mas a helyzett.
es igen, bizom a csajomban, en a fiukban nem bizom. :)
12/12 A kérdező kommentje:
Inkább a kérdésemre kérek válaszokat még!
2023. szept. 16. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!