Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bejöhetek a csajnak?
ne törődj vele.ribi.
mar az fura hogy elsőnek ennyire ilyen rámenős, szoval már itt sejteni lehetett.
6.
Ez egy halálos hiba egy kapcsolatban, úgy hívják, hogy BIZALOMHIÁNY amihez BIRTOKLÁSI VÁGY társul. Egy egészséges párkapcsolatban ezeknek nincsen helye, ha mégis van az azt jelenti, hogy rosszul választottál vagy szimplán nem vagy még felkészülve egy ilyenre.
5-ös és 7es voltam.
Tisztában vagyok vele, hogy milyenek a fiúk, habár én már kicsikét kinőttem abból a korból, hogy fiúnak nevezzen magam. Most támasztottad alá az eddigi állításaimat. Tudod az bizonyos szó BIZALOM. Nem rakhatsz nyakörvet a nődre, nem szabhatod meg neki, hogy kivel beszélgessen illetve kivel menjen el bulizni vagy akárhova. Egy bizonyos életkor felett általában az ember kinő ezekből a féltékenységi szituációkból. Persze nem mindenki, de mint írtam korábban is, hogy akiben ilyen birtoklási vágy van ott már eleve rosszul indul a szekér és halálfia az aki hozzászól a párodhoz, vagy fordított helyzetben. Szerintem rakd össze mégegyszer, hogy miket írtam, értelmezd, gondold végig és ha továbbra is ez marad meg benned amit válaszoltál akkor szerintem fölösleges a rád pazarolt pötyögés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!