Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Megérte volt esélyt adnom neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megérte volt esélyt adnom neki?

Figyelt kérdés
1 éve együtt vagyunk ő sokkal idősebb én még gyerek (16) vagyok. Megcsalt engem egy osztálytársával de úgy gondolja ez nem megcsalás, a társa aki szintén fiú mint ő elkezdte a golyóit és a seggét tapizni és ő hagyta neki nevetett rajta. Én adtam neki egy esélyt. Megfenyegettem őt a zsarukkal és a sittel. Mivel ő felnőtt. Utána kussba volt végig. Elmondása szerint hetero. Hazudik. 13 voltam mikor elkezdtük csinálni. Elegem van már belőle. Mit tegyek?

2023. aug. 30. 12:07
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Ja hozzá teszem csak tavaly jottunk ossze attól fuggetlenul elotte csinaltuk sokat..de mar megbantam
2023. aug. 30. 12:08
 2/14 anonim ***** válasza:
96%
Naiv kislány, rég ott kellett volna hagybod
2023. aug. 30. 12:18
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
dobd ki, és keress olyat, aki rád figyel.
2023. aug. 30. 12:22
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

"Elegem van már belőle. Mit tegyek?"

Mégis mit tegyél? Ne legyél vele.

Ha iskolás, akkor hogy lehet sokkal idősebb?

2023. aug. 30. 12:36
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

-sokkal idősebb

-megcsalt engem egy osztálytársával

Ez nekem valahogy nem stimmel. Az egész nem stimmel.

2023. aug. 30. 12:50
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ekkora egy kamu sz*rt.
2023. aug. 30. 13:01
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Trollkodásra gyanakszom.
2023. aug. 30. 13:24
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

A sokkal idősebb és az osztálytárs nem fér meg egymás mellett, ha te 16 vagy.

Szerintem ez a kapcsolat zátonyra futott, nyilvánvaló, hogy egyikötök sem őszinte a másikkal és/vagy magához.

2023. aug. 30. 13:47
 9/14 anonim ***** válasza:
95%
Lehet hogy nekem nem erősségem a szövegértés, de most mi is történt? Egy másik fiú megfogta a seggét, erre ő nevetett? Ez lett volna a megcsalásos incidens? A másik dolog ami nem áll össze, 16 éves vagy de a "sokkal idősebb" fiúd is iskolás, de 13 éves korodban már felnőtt volt... mi van? Meg mit kezdtetek el akkor? :D
2023. aug. 30. 14:09
 10/14 anonim ***** válasza:
93%

Kedves 9!

A tiedből kiindulva rájöttem, mi lehet, ami megfelel minden kritériumodnak

13 évesen megismert egy, akkor 18-19 éves pacákot, akivel elkezdtek kavarni. Akkor a pacák sulis volt. Azóta eltelt pár év, de a pacák nem tudta befejezni a sulit. Ennek két vetülete lehetséges: a. megbukott mindahányszor, b. kirúgták/kiiratkozott és mostanság iratkozott vissza. Így most 21-22 körül van, a csaj meg felfelé kerekítette önmagát, de a 21-16 párosításra már rá tudom fogni a "sokkal idősebb" kifejezést, ha fenntartásokkal is...

2023. aug. 30. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!