Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Megéri várni az igaz szerelemre?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri várni az igaz szerelemre?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nos az a helyzet, hogy 18 éves vagyok és még nem volt se csókom, se párkapcsolatom. Ez amiatt is van, hogy nem igen járok szórakozó helyekre, vagy ha igen, akkor főleg a barátaimmal és ilyenkor velük bulizok. A barátaim szoktak ilyenkor a körülöttünk lévő emberekkel smárolni/táncolni/szórakozni de valahogy így, hogy nekem még nem volt kapcsolatom, nem is igen szeretném ezt egy vad idegennel átélni. Egyre többen lepődnek meg mikor megtudják, hogy még nem volt senkim és egyre kellemetlenebbül is érzem magam emiatt. Ciki lenne, hogy én igen is várok a jövőbeli páromra? Akit szeretnék ismerni nem pedig csak külső alapján összeszedni? Mások ilyenkor már annyi mindent átéltek, én pedig úgy érzem lassan sose jön el az én időm, hogy szeressek valakit :((

(Privát üzenetek nem kérek, köszi!)

18/L

2023. aug. 26. 23:24
1 2
 11/12 anonim válasza:
Nincsen szőke herceg fehér lovon. Ott vannak a pasik ki kell őket próbálni és élni. Ennyi a képlet. Persze a saját tempódban.
2023. aug. 28. 03:12
 12/12 anonim ***** válasza:
47%
Miért kell bunkóságokat írni a kérdezőnek? Szerintem aranyos lánynak tűnik, tök jó, hogy még vár az igazira, és az is szimpatikus, hogy zavarja a dohányzás. Tuti biztos, hogy pár éven belül akad majd valaki, akibe igazán szerelmes lesz, akkor miért kell azt erősíteni benne, hogy kimarad valamiből, és próbáljon ki minél több kapcsolatot, mert miért ne?
2023. aug. 28. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!