Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon vágyom a szerelemre...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon vágyom a szerelemre mit tegyek?

Figyelt kérdés
nem görcsösen de nagyon boldog lennék ha valakit magamhoz ölelhetnék már
2021. febr. 26. 20:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát én is így vagyok vele esténként:D
2021. febr. 26. 21:01
 2/4 Mros válasza:
100%

Szia

Hát ezzel én is így vagyok,de ne aggódj, eljön majd az idő.

19L

2021. febr. 26. 21:03
 3/4 A kérdező kommentje:
eddig ahányszor lehetőségem lett volna rá mindig elrontódott. az első alkalomnbál megijedtem és időt kértem de utólag kiderült hogy végig barátnője volt. majd volt egy fiú nyáron aki mellettem mégegy lánnyal kavart és őőszel elkezdődött egy serelmi szál de a napokban tudtam meg hogy neki is barátnője lett holott már elég komolyan alakult. még nem volt kimondva hivatalosan hogy együtt vagyunk de mégis eldobva "megcsalva" átverve érzem magam
2021. febr. 26. 21:50
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Majd jön egy ember akinek te leszel a minden. Jön egy ember, betoppan, és te azon fogod magad kapni, hogy nem tudod kiverni a fejedből. Ilyenkor már késő lesz mert beindul a kémia és te ez ellen semmit sem tehetsz. Sok szerencsét. :)
2021. febr. 27. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!