Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legerősebb manifesztálás szerelemre?
Nem tudom, mi kéne hozzá, hogy megértsd: NEM TUDSZ másra hatni a vágyaiddal, CSAK a cselekedeteiddel!
Sajnos meg kell mozdulnod, ha akarsz valamit.
Ez valami tiktok őrület miatt van.
Az előttem írók nagyon jól válaszoltak, tenned kell ahhoz, hogy a kiszemelted és közted valami kialakuljon.
A manifesztáció azok fegyvere, akik úgy gondolják, hogy a föld lapos és a Balaton nem létezik :D (sarkos és kicsit ironikus ez a sor, még mielőtt a manifesztálók közössége rám küldene valami rontást :D )
Persze sok helyen olvasom én is, hogy "sikeresek" ezek a cselekedetek, de ez vagy a véletlen, vagy addig bámulták a srácot és szívecskézték be az összes létező social media postját, hogy csóri srác, ha akart se tudott volna keresztülnézni rajtuk.
Ami fix beválik: flört, ismerkedés, közös program. Nem csak elképzelve, hanem megvalósítva.
Ha meg nemet mond a kiszemelt akkor fogadd el, hogy másnak saját és szabad akarata van, amit nem tudsz néhány manifesztációs, agykontrollos, gyertyás ki tudja még mivel bevonzani.
Meg gondolkozz kicsit. Miért akarsz olyannal lenni, aki nem magadért szeretne, hanem mert ✨ bevonzottad ✨
A manifesztációs guruk ugye azt tanítják, hogy te a gondolataiddal rá tudsz venni embereket arra, hogy változzanak meg az érzéseik irántad, akkor is ha ők nem akarnak tőled semmit. Ez az, ami nem működik, amit nagyon egyszerű bizonyítani: te sem jönnél össze olyannal, akitől már eldöntötted, hogy nem akarsz semmit.
Két út van:
1. Megváltozol és vonzó leszel az illetőnek.
2. Keress mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!