Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy tudnék össze jönni vele?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék össze jönni vele?

Figyelt kérdés
Tehát röviden vagy egy srác, akivel barátok vagyunk és elmondtam neki mit érzek meg találkoztunk is egy párszor, viszont az utolsó talin lekaptam amire annyit mondott hogy kellemes meglepetésként élte meg és hogy köszöni, de lépni nem mert ő sem meg én is tanácstalan vagyok. Mit kéne tegyek hogy akár össze tudjak jönni vele?

2023. aug. 26. 10:21
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
#10 hát szerintem azért mert még nem lépett vagy ilyenek nem kéne bunkónak lennem ://. Mert pont az a fajta ember aki hozzám hasonlóan nem élt meg ilyesmit de így egyáltalán nem és éppen ezért fél bármit tenni, és én ezért próbálok többet tenni hogy legyen egy kis önbizalma!
2023. aug. 28. 07:41
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jól csinálod.
2023. aug. 28. 11:19
 13/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!<3
2023. aug. 28. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!